31 mars 2010

hopplöst

blir så jävla irriterad! ingen vill följa med mig till Hugo´s imorgon även att det lät som om dom var jättepepp för bara några dagar sen...synd att Emelie blev sjuk för hon ville iaf följa med och ha lte kul, inte bara sitta hemma och glo. jag tänker inte åka dit själv iaf som ett jävla miffo eller nått.. inget jag skulle tycka var roligt. jag får väl ut och åka bil med Linus eller nått, det är ju iaf en sysselsättnig som är trevlig.

30 mars 2010

Ridin solo

nu verkar det som om det bara blir Johanna och jag på torsdag om vi inte lyckas övertala Malin. Emelie stackarn har gått och blivit sjuk, lagom till sin födelsedag och allt. inget roligt.
hoppas nu på att Linus får ha bilen på torsdag kväll så att han kan bli våran privatchaufför, han är snäll killen, ställer alltid upp om han vill och kan, det gillas!

nu ska jag upp till stallet och mocka, sen är det bara att plugga svenska och naturkunskap tills imorgon. PUSS

28 mars 2010

Ny vecka, nya utmaningar

jag har träningsverk! får dock skylla mig själv som ridit fyra dagar i rad nu, efter att knappt ha ridit på hela vintern. det värker i min kropp.

nu är det bara fyra dagar, FYRA, sen är det påsklov! och på torsdag blir det hugos i motala med superfyran, mina tjejor alltså. jag gillar och jag längtar. LOVE!

26 mars 2010

Honey, honey



Jag älskar min Chic!

Vi fick sluta tidigare idag också...jag gillar att gå på HG. Är nu hemma tidigt och funderar på att dra mig upp mot stallet snart och mocka och rida. Om Chican nu kan gå, efter ridturen i den enorma snödrivan igår.

25 mars 2010

At Malin's Place

Sitter hos Malin och ska snart sova tror jag, sovmorgon imorron, gött!
Idag skulle vi ha gått till fyra i skolan men det blev ändringar så vi slutade redan två typ, då hann jag rida min älskade lilla häst. Det var ganska mycket snö på ett ställe där det inte hade smält så Chican fick jobba ganska hårt med snö upp över knäna stackarn. Men hon klarade det som den kämpe hon är :)
Mamma och pappa ska på byggmässa i stockholm imorron, typ jättetidigt åker dom. Det är därför jag sover hos Malin. Hon, jag och Linus var på donken innan jag satte mig här. Mumsigt med McFlurry (y*
Nu planerar jag att inom kort ha huvudet på kudden. xoxo, Josefin

20 mars 2010

weekend

EMELIE DEN BÄSTA <3 href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikKX011PNICLWgGFa82ry-DrGJ-xEKIBJqCVA-phqdA_GKDD3F8oTd3dE5KQ0y045apucwUgoYo7PKX0u2Xl11vsyL0eVI_931EJnX8uOZvwdnMAMyDVHue1ekArGtq3rNsICCZHuqQrc/s1600-h/Min+bild+(10).jpg">

Jag är såå snorig, det verkar aldrig gå över. Jag tycker att det ska gå över nu, blir så trött hela tiden när jag är förkyld, usch!

Mamma är och handlar och när hon kommer tillbaka så ska vi åka till stallet och mocka. Sen ska jag hem och duscha, äta, och sen ska jag åka till min grymt saknade Emelie<3>
/ Josefin



17 mars 2010

Sunshine

Jag älskar plusgrader!
Idag har jag varit ruskigt trött, trodde jag höll på att bli sjuk igen för att jag var så hängig, men nu känns det mycket bättre. Vi hade läxförhör idag i naturkunskap, ovanligt? nej! det gick ju lika pissdåligt som vanligt... sen hade vi engelskaprov med, det gick bättre om jag ska lyssna på min magkänsla :) Jag har jobbat lite idag, sen gick jag över till Helén, mamma var där och pratade skit. Min gullemamma hade mockat och fixat i stallet så jag behövde bara hämta vatten, skönt! Nu försöker jag plugga inför nästa läxförhör i naturkunskap...Sven tar kål på oss!
Nyss tog jag på mig en ansiktsmask, snyggt eller inte, det är väldigt obekvämt när den torkar tycker jag, och sen ska man gå där med den på sig i typ 10 minuter, en kvart. Men hyn blir så mjuk och fin efteråt så det är det värt.
Puss puss Josefin

13 mars 2010

Celebrate the feeling, you and me


Knaas, jag är mega rastlös! Har varit ute och gått två gånger idag, en gång med Stiffler och en gång till stallet för att ge hästarna lunchhö, fast då var Stiff med också. Tur att han är här så att jag slipper gå själv :) jag börjar bli lite galet trött på att det är mitten av mars och det ligger fortfarande typ en meter snö överallt, suck! Jag vill att den ska försvinna nu!!

Haha, Stiff fick prova mina snygga rosa solbrillor förut, det blev skitsnyggt. Finns bild på facebook och den kommer nog upp här så småningom också.


Mailn kom till mig igår och vi åt o kolla Let's dance, o bastade i en evighet. Skönt var det, fast man blir jävligt trött efteråt. Imorse hade ju Stiff kommit till oss och Malin blev lite typ glatt överfallen av honom. Han blev hysteriskt glad av att träffa henne :) Hon var inte riktigt lika förtjust i honom som han var i henne, haha.

/Josefin

10 mars 2010

Here we go, baby


Det är onsdag och jag är glad, vi fick sluta typ halv 12 idag, gött mos! När jag kom hem så åkte jag först och jobbade, blev nästan ihjälskrämd av två sotare som skulle kolla så att ledningarna till kakelugnarna funkade. Sen åkte jag hem och åt kycklingsallad och vitlöksbröd, mums! Sen blev det att åka till Ö tollstad och hämta havre, sen hem och mocka. Chican tittade på mig som om jag var dum i huvudet när hon förstod att de skulle gå in innan det hade blivit mörkt, haha.

Nu planerar jag hur dags jag ska gå upp imorgon, 07,30 blir nog lagom tror jag. HG09 ska nämligen åka till Stockholm på mässa med turismtvåorna och några nior, jag skulle vara rädd om jag var nia, det säger jag bara.

/Josefin

9 mars 2010

Just wanna go home

Sitter i skolan och har öfa, ingen vet vad vi ska göra så vi löser det problemet med att inte göra någonting. Jag vill hem härifrån, nu! Vi har Hasse och då är ingenting som det ska.
När jag kommer hem ska jag bara njuta av solen och av att snön smälter bort.
/Josefin

6 mars 2010

This is my life, my friend

Det blev ingen fest igår, surt för jag var jättepepp! Det blev att gå till JC och köpa ett par jeans och två linnen med Johanna, sen åkte vi hem till mig och åt och mockade, sen körde mamma oss till stallet där Sigge Boy står och så mockade Johanna hans box :P sen när vi kom hem till Johanna så gjorde vi kladdkaka som blev bra efter en stunds svalning^^ sen fick jag skoskav också, så typiskt mig. Vi skulle nämligen gå och hälsa på Sigge, jag lånade Johannas stövlar och fick skoskav..jag hatar att ha skoskav! Sigge var söt. Idag när jag kom hem så var Chic inte riktigt lika söt, hon sprang bara omkring när jag skule hämta henne för en ridtur så då fick den trogna gamla Debbie gå ut på en skrittrunda med mig. haha det gick ju sådär...

vi skulle hämta hö idag, det gjorde vi också. men min pappa är dum i huvet så nu funderar jag starkt på att flytta här i från!!
/Josefin

4 mars 2010

Orkar inte, men borde verkligen

Borde plugga som en galning men det gör jag inte, frågar mig själv varför men kommer inte på något svar alls. Typiskt! Jag vet i alla fall att imorgon kväll kommer bli en kväll att minnas. Jag och mina oslagbara tjejer, på fest! Malin och jag började ladda redan idag i datasalen innan mattelektionen :) Magnus Uggla-Kung för en dag, då går malin och jag igång! Nu ska jag göra det jag borde göra, plugga. Jag missar faktiskt Stinas 6-årskalas idag för att jag måste vara hemma och plugga. Beådrade mamma och pappa att ta med sig en bakelse åt mig ifall det fanns någon god, fuling jag är.
/Josefin

3 mars 2010

Everything is gonna be allright



Ja, det är onsdag och jag har precis ätit. Potatissallad och revbensspjäll, mums! Innan jag kom hem så var jag och Johanna på sharpman och frågade om sommarjobb men hon som har hand om det var på semester och kommer tillbaka den 15 mars, attans! Jag har TVÅ prov till på fredag och jag har inte titta på nån av dem än, känner mig en aning stressad, men tänkte begrava huvudet i böckerna när jag är klar här. Jag är sjukt pepp för på fredag är det FEST med mina tjejor!! Det ska bli galet kul och jag kommer festa som en galning. Längtar, längtar, längtar!! Psst... jag fick ett paket idag, med en plånbok och en nyckelring med en liten, liten Coca Cola flaska från USA!! Mina grannar har varit där i typ 10 dagar... jag gillar mina grannar.

Puss och kram/partyjossan




1 mars 2010

The new beginging

Jag sitter här nu igen, jag som inte skulle blogga mera. Men nu kör vi igen :)
Jag är snorig som bara den och är alltså hemma från skolan, men imorgon ska jag gå. Det måste jag även om jag inte är helt frisk för annars missar jag massor, och jag ligger redan efter, inte bra, inte bra! Jag var överlycklig i helgen, snön smälte bort, och nu, nu är det lika mycket igen. Usch! Jag vill inte mer nu!! Ge mig sommar, ge mig sol, ge mig drinkar med mina gummor! Men men nu får man väl vara glad över att man inte behöver träna för att bygga muskler och förbränna fett, det är bara att ta en skyffel och skotta snö.

Jag har kommit på att jag vill ha en storhäst att rida, så om någon behöver hjälp med att hinna med sin häst är jag gärna medryttare eller liknande! Jag måste försöka rida min lilla lurviga ponny nån dag. Är dock inte så lätt när det är en halvmeter snö på alla ridvägar :(

Jag jobbar förresten på formen lite nu när jag har blivit singel igen, det går riktigt bra för jag äter inte så mycket onyttiga saker nu som jag gjorde förut och jag tränar nästan varje dag. Förutom nu när jag är jättejättejätteförkyld. Jag är riktigt stolt över mig själv.

/Josefin