29 april 2010

Partaj (y*

Hey ho let´s go!

ändrade planer inför imorgon kväll då:) blir antagligen lite förfest med grill o så här innan vi drar in till skänninge, nice! får se vilka som kommer, det är inte helt klart än. hoppas på många roliga människor! jag gillar Valborg! då får man var hur som helst, bara man har sjukt roligt!

har lite anat mindre roligt att förbereda till imorgon med, plugga på redovisningen om Coca Cola. vill inte stå där framme som ett fån o prata massa och visa min fula powerpoint...men måste man så måste man väl. åtta på morgonen med, hemsk tid att redovisa på! kan knappt prata o ser helt nyvaken ut, blä! men det är ju snart slut på helvetet så det är bara att hålla ut.
PUSS

28 april 2010

trudelutt

åh, dagen började ju härligt med engelska nationellt prov. skulle skriva uppsats, känner att jag inte har en aning om hur det gick faktiskt, blä! sen flöt dagen på ganska bra. förutom att jag glömde min plånbok i skåpet så jag o mamma fick åka o hämta den xD haha. sen åkte vi o kollade på massa hus i mjölby, blev helt snurrig i huvet av alla gator som vi åte upp o ner på. sen hem o fixa stallet, sen ikväll så blir det fixa naturkuskapen o träna lite, måste hålla i nu!
XOXO Jossan

Konsten att chilla!

27 april 2010

Min katt i en tratt

yeah

nu är jag nyduschad o fräch, har tränat på crosstrainern o gjort situps idag, känner mig riktigt duktig faktiskt. har bestämmt mig för att extrakilona ska bort nu! jag ska bli snygg till beach 2010, ha ha.

.

26 april 2010

Längtar till Valborg!

turn the lights off

slutade tidigt idag, när vi var klara med provet. tror det gick ganska bra faktiskt. o det bästa av allt: vi är lediga imorgon! så jävla fint!

på idrotten imorse så gick jag 2.5an o fick självklart skoskav, vad skulle man annars förvänta sig liksom, jag hatar dessa blåsor!

ha ha min lilla Tiger har tratt på sig, hon ser för rolig ut måste jag säga:) hon har dragit i sina stygn så mycket så vi var tvugna att sätt på den för hennes eget bästa men det förstår ju inte hon.
PUSS!

25 april 2010

fuck you

idag känns det lite bättre, men jag tänker då fan inte prata med honom, det kan han fetglömma!
har lagat mat, diskat o dammsugit hela jävla huset så nu kan han fan inte gnälla. o om han gör det, då smäller det, hårt som fan!
han kan inte gnälla för mormor min älskade lilla mormor kommer hit o då måste han hålla sig i skinnet, ha ha!

.

24 april 2010

Empty room

kom just upp från duschen, varm o skönt. tårarna fick rinna hur mycket de ville.
det är bara för mycket, jag orkar inte, jag vill inte o jag kan inte längre...

ta mig någonstans, långt långt bort!

Stereo love


jag känner mig så duktig. har burit ut dynorna på altanen så att det går att sitta där o mysa:) också fixat lite tvätt o grejor. sen cyklade jag till stallet o red en sväng på min fina hon fick en frisering när vi kom hem till stallet igen, så nu är hon sommarfin! sen kom mamma o Stiffler o vi mockade o jag skurad massa hinkar så nu är det skinande fint i stallet. sen cyklade jag hem med Stiff springande efter cykeln så jag trodda att jag skulle köra på honom ibland, det gjorde jag ju som tur var inte.

nu sitter jag här o vi ska väl snart käka,
hemmagjord kebab blir det ikväll, göttans!

sen ska jag gå och ta in hästarna o gå med Stiff på en långpromenad hade jag tänkt. imorgon blir det plugg för Ylva den lilla djävulen har lagt ett prov i Bransch-och produktkunskap på två kapitel på måndag. får man vara taskigare? plugga på helgen, hemska tanke!
PUSS

23 april 2010

Mjau


Nu ska Tiger och jag blogga igen :) har kommit på att jag nästan alltid har henne i knät när jag bloggar, min fina myskatt! Idag är Stiffler med på ett hör också, han ligger på golvet och snarkar den lilla vovven. Är hundvakt åt honom tills imorgon kväll. Vi gillar varandra, han och jag. Jag struntar i att han ser ut som om han har sprungit rakt in i en vägg med nosen före, han har sin charm och är söt på sitt sätt i alla fall.

jag är sjukt trött efter den här veckan! dagen blev ju inte bättre imorse heller när jag trodde att det var lördag när jag vaknade av alarmet på telefonen. fy fan vad besviken jag blev ska jag säga! jag drömde en massa olika saker under natten med, konstiga saker som blev ännu konstigare desto längre jag drömde för till sist så blandades alla drömmar ihop till en enda stor och jag blev hemt förvirrad. visste nästan inte var jag var när alarmet ringde. sånt är läskigt!

idag ska jag inte göra ett skit för utom att fixa stallet och antagligen gå en promenad med lilla Stiffe :) jag kan vara värd lite slappa nu efter att ha ansträngt hjärncellerna i en veckas tid, fy o blä.

nu kör vi på vita raden också så snart är väl mitt humör sådär underbart igen, värsta med de där jakla vita alltså, usch! gillar dom gula mycket mer.

känns som om det blev ett (oj) långt o virrigt inlägg idag, men det är skönt o skriva med en varm katt i knät o spotify rullande. kanske skriver mer i kväll. vem vet? PUSS

22 april 2010

Mina fina


Hey soul sister

jag och Tiger har stängt in oss ihop med datorn. pappa sprang upp och ner på vinden med massa grejor och Tiger sprang upp, inte så populärt. då satte vi oss här ;) igår när jag kom hem var Tiger inte helt sig själv faktiskt, lite groggy i bakdelen och inte på mathumör, fick mata henne ur handen annars åt hon typ inte. hon har fem små stygn på magen, hon biter i trådarna ibland, det ser verkligen inte skönt ut! hon ser så roligt ut, som om hon har rakat bikinilinjen tills badsäsongen, haha!

på uppdrag av min fina kompis Louise så ska jag försöka få med mig mamma o pappa på Scotts spelning i Motala i november, undrar om det går jag xD vi får väl hoppas på det.

vi gick länge idag, vi handelsettor på kungshöga. tills klockan fyra. suck! min kära lilla mage var helt tom när jag kom hem. lagade mat med mamma och sen med käk i magen så blev hela jag jättenöjd.

mamma o jag har inte fixat stallet än så det börjar väl bli dags att dra sig upp dit nu, så att våra fina nyverkade/nyskodda fina tjejer får komma in och käka o sova!
PUSS

20 april 2010

kitcat

sitter här med Tiger vid datorn och tänker på imorgon när hon ska till veterinären och steriliseras. Min söta lilla katt ska få sova i en timme och sedan vakna helt groggy med massa stygn på magen, lilla hjärtegullet.

det känns lite i vaderna från igår, stepbrädan, men jag trodde att jag skulle ha mer träningsverk. var uppe i stallet o tog en sväng på Chican i skogen, me love ya! ska snart till stallet igen, fast denna gången för att mocka. sen hem och äta mumsiga pasta o bacon o kycklingröra :) PUSS!!

Skänningeknixen förra året (y*

19 april 2010

hard work, work

Senaste nytt nu då: var på skänningeknixen med Louise i lördags, det var minst lika kallt som förra året xD fast vi var inte värst, några killar kom dit i cab, burr! vi kollade på när de körde i någon timme och beslöt oss för att åka hem. vi har också bestämt att nästa år då kör vi :D när jag kom hem, blev hemskjusad av snälla Camilla, louises mamma alltså. då hjälpte jag mamma o pappa att rensa på vinden. där finns det mycket saker! hittade massa gamal skit som jag hade sparat som liten, och som nu är ganska värdelöst för mig så det fick åka till tippen. sen på söndagen så fortsatte vi rensa, är inte klara på länge säger jag! Stiffler kom också, sötishunden.

Idag började jag dagen på träningstudion med ett steppass, jobbigt som fan! svetten bara rann. men skönt efteråt, väldigt skönt! när jag kom hem cyklade mamma o jag till stallet o mockade o jag smörjde sadel o träns. det var välbehövligt! sen skulle jag och louise tränat box ikväll men det var typ bara vi anmälda så det blev inställt :(

nu ska jag ta min nya fina cykel till stallet och ta in tjejerna i hagen dom vill nog ha mat nu. PUSSAR <3

16 april 2010

My hair, sommerlovin!

J

jag är trött, först skolan sen hämtade mamma och pappa mig kl 14 när jag slutade och så åkte vi till Bauhaus i Norrköping. gick där i några timmar och kollade och hade ganska tråkigt. det är jobbigt när pappa kollar typ en timme längre på allting än vad jag och mamma gör. suck. annars har dagen varit bra. riktigt bra faktiskt.

jag ser fram imot imorgon! då blir det Skänningeknixen med Louise :D det gillas starkt! nu ska jag åka och ta in hästarna och sen blir det hem och äta flintastek, pommes och sås, mumma! PUSS!!

14 april 2010

Vägen till frihet

det blev ingen solning med mor idag, vi tittade på tapeter på Colorama istället. det fanns hur mycket snyggt som helst! nu har jag varit ute och powerwalkat i 45 minuter, helt slut i kroppen blev jag. jag belönar mig med att slappa i soffan och kolla på "Anna Anka söker assistent", det är lagom ansträngande att titta på. imorgon blir det att åka till Linköping med mamma och shoppa och jag ska få en ny cykel också, då blir det cykla av ska jag säga! puss

13 april 2010

T

The eye of the Tiger

sitter här och lyssnar på när mamma o pappa förhandlar med snubben från vägverket, undrar hur det går... jag har träningsverk, min kropp värker! min överkropp känns som om någon har kört den i en mangel, usch. jag har iaf min lilla söta Tiger i knät, myskatten :D hon gillar datorn, hon brukar sitta och titta när jag surfar. imorgon ska jag och mamma sola när jag har slutat skolan, skönt skönt skönt! mitt hår blir snyggare om jag blir mer brun. ska snart gå och ta in hästarna, de är nakna nu när det är så varmt, det ser så mysigt ut.

8 april 2010

rock the beat



jag knaprar på mina små piller, dom funkar fortfarande, tur det! för nu vill jag bli bra och kunna göra roliga saker precis när jag vill!

idag var min saknade tjej Louise här. det var precis vad jag behövde! snackade om allt och inget som vanligt. imorgon kommer hela järngänget hit. alltså Louise, Emelie, Johanna och Alexandra :D ska bli kul att träffas allihopa igen, det var ett tag sen. dom kommer hit kl 17 då ska vi göra tacos och sen blir det käka, snacka och glo film antagligen. "som så många gånger förr". You´re my sunshine girls <3

7 april 2010

underbart!

Var på vårdcentralen igår och kollade om jag hade bihåleinflammation, och ja det hade jag. så nu äter jag massa piller så att jag ska bli frisk :) tjoho! kanske man äntligen kan leva ett normalt liv igen utan att bli förkyld för minsta lilla.

jag är lite ljushuvud nu med, Jennie gjorde slingor på mig i måndags. det blev vääldigt mycket slingor om man säger så :P aja ni får väl se nån dag, haha somrigt är ordet för mitt hår nu. nice!