31 maj 2010

I'm so fucking good!



Är så jävla nöjd med mig själv. Redovisade grupparbetet med Johanna idag, gick kanoners! Nu har jag skrivit klart bokrecentionen av engelskaboken, och jag har bara ett näthandelsprov på torsdag och sen ett naturkunskapsprov nästa onsdag... sen är jag klaar :D nu ska jag gör min säng sällskap så att jag orkar vara lika bra i två veckor till!
PUSS

Summer lovin

Sitter i skolan och jobbar med lite rester. Treorna är som galna, springer runt i sina mössor och gör mig avundsjuk! Vi spelade brännboll på idrotten, jag hade bara t-shirt och shorts, det var kallt som satan.

Jag vill ha varmt och skönt och sommarlov, nu! Två veckor kvar... jag har stängt av min hjärna.

29 maj 2010

Rising girl


hemma från marknaden i mantorp nu. det var sjukt kallt på torget! blåste massa och sen började det regna med, då försvann ju kunderna med. men jag tycker att försäljning gick ganska bra iaf. finns ju roligare saker att göra på en lördag men men vad gör man inte för älskade HG09 :)

Friday night lights

Ååhh vilkenunderbart bra film jag och Louise såg igår!! Den var roligare än första filmen måste jag bara säga. Har ni inte planer på att kolla på Sex And The City 2 så ändra dom nu! ;)Vi hade bra tajming iaf, för när vi kom in på bion så började det ösregna och åska. Vi var ganska glada att vi hade gått till bion så pass mycket tidigare än vad vi hade tänkt från början. Innan vi kom till bion så gick vi och kollade i lite affärer, jag hade planer på att köpa skor men jag hittade inga som jag ville ha. Det blev en tröja från H&M istället. Vi åt på Subway med, älskar deras mackor! Vi kollade också upp vad ett gymkort kostar på Worldclass, svindyrt! Jag håller mig nog iaf till att träna i M-by mycket billigare och så tar det inte hälften så lång tid att komma dit heller. jag blev klar med Information&LayoutA igår med, så underbart!Slipper man ha dåligt samvete för att man inte hinner jobba. Nu ska jag bara göra klart bokrecentionen och få ihop gruppredovisningen(jag och johanna) ha ett prov i naturkunskap och ett i näthandel, sen är jag förhoppningsvis klar :D

Idag ska jag stå på marknad i Mantorp, haha får väl se hur kul det blir på en skala^^.

hörs senare! Love

27 maj 2010

Vem vill gå i ettan nu? Ingen, ingen


Det vr orden man möttes av imorse i skolan. Några treor satt på taket på skolan och sjöng för fulla muggar. Undrar bara hur fan dom kom upp där!

Min dag bestod av 1,5 timmes ÖFA (övningsföretag) sen åkte jag hem, la mig på altanen och solade. Somnade så klart (A) låg där i säkert en timma och sov, haha. Sen sov jag i soffan inne med, i typ två timmar så nu är jag utvilad :D Till kvällsmat tjatade jag till mig tacos, mums! Sen tog jag en promenad med Stiffler till hästarna och gav dem mat och efter det fortsatte vi promenaden i skogen. Han är för gullig den vovven!

Imorgon börjar jag med skola, sen fortsätter jag med Louise till lkpg och kollar lite. Ska bla kolla på nått gym där Louise kanske ska börja. Sen kl 18,00 blir det Sex And The City 2!! tjoho :D

25 maj 2010

What Would Samantha Jones Do?

Tisdag! Jag fick ingen sovmorgon för vi skulle ha temadag, sex och- samlevnad var det. Började med en tipspromenad med Rebecka och Rebecca :) kallt o blött i gräset. sen någon tråkig föreläsning av en väldigt knepig kille. sen tittade vi på Patrik 1,5 och efter det var det världens längsta lunchrast för våran del. Sist på dagen så gick vi på en föreläsning till. Denna gången av en kille som hade opererat om sig till tjej. Min hjärna var något förvirrad! (Han? Hon? Det!) såg ut som en tjej kroppsligt, hade grovhugget ansikte(typiskt manligt), stora händer och mansröst. Min hjärna gick på högvarv men det hjälpte inte... fick inte riktigt klart för mig vad jag skulle kalla Carina som (han, hon det??) hade valt att heta. Led mig genom dagen med träningsvärk i benen från igår (coopertest), mensvärk och ont i rumpan av allt sittande när man lyssnade. Imorgon får jag i alla fall en liten sovmorgon, det är välbehövligt! Skulle kunna somna stående vart som helst :)

Min helg i bilder
















24 maj 2010

Kladdikluddkaka

Hej bloggen!
Jag bakar kladdkaka:D mums! väntar på att den ska blir klar, den är i ugnen. Idag på engelskan fick vi se våra nationella prov, jag fick vg på reading och listening, och vg+ på writing gött! bara speaking kvar. höll på att trilla av stolen när jag såg uppsatsen för jag tyckte verkligen att det gick skit. men man kan visst ha fel ibland :)

igår var jag, Louise och mamma på Ekenäs slott och tittade på riddarspelen. det var kul att kolla på och jag blev helt nerkärad i en vit hingst, åh vad fin han var!! jag frös som en stolle för det blåste massa o jag hade för lite kläder på mig. vi gick en sväng på maknaden o köpte lite godis, sen åkte vi hem för det var så kallt. bilder kommer senare :)

22 maj 2010

Push push baby

Dagen har varit kanoners! :D Underbart väder, besök av Fredrik, Mio, Elvis och Stiffler. Elvis gillar mig, bara för att jag är universums coolaste faster. Ringde till min grymt saknade Emelie och pratade lite skit :) Hon pluggade, smart tjej är hon. Går ju natur på berzan. Jag har lekt mästerfotograf med, bilderna får ni nog se så småningom, när dom har kommit in i datorn :) Var sjukt pepp på att göra nått förut men sen kom jag på att jag inte orkade, gick en sväng med mamma och Stiffler istället. Han ska nämligen vara här till måndag morgon. Imorgon ska jag nog på riddarspelen på Ekenäs slott, drömma mig flera hundra år bort :)

Love ya

GRATTIS LOUISE!!



Världens bästa Louise fyller 17 idag! Grattis älsklingstjejen!:D

21 maj 2010

Baby we can do it all night


Heluu!
Åkte till skolan idag o började dagen med nationellt prov i matte. Gick bra faktiskt. Mådde dock inte så bra så jag gick hem vid halv 11. Hade ont i huvudet, kände mig yr och mådde nästan illa. Lagade makaroner o korv när jag kom hem, käkade tog två panodil, la mig i soffan o somnade som en stock med Tiger på magen. Vaknade av att det var sjukt varmt i vardagsrummet! Gick o la mig i min säng istället o sov ett tag till. Kändes lite bättre sen när jag vakande vid typ 5 eller 6? vet inte vad klockan var. Jag kände mig fortdarande lite yr men annars var det bättre. Gick ut en sväng med Tiger i selen. Hon ser så rolig ut när hon försöker fånga alla små skaer som flyger omkring. Efter det så var det käk, grillat o potatissallad, gott. Sen blev det en promenad till stallet med mamma o mata hästarna. Gick hem igen o kollade lite på TV smaskade i mig toblerone, chips o cola. Struntade i att försöka tänka på formen, man kan ju få götta sig lite :)

Åh, jag vill ha sommarlov NU! Jag pallar inte gå i den jobbiga skolan till vecka 23. Speciellt inte när det är underbara sommarkvällar när man bara känner för att vara uppe tills det ljusnar nästa dag o bara leva livet fullt ut. Längtar snart ihjäl mig!

Bye lovers!

20 maj 2010

Summergirl



Hittade en somrig bild på mig på Louises dator, den snodde jag :D bara för att hon är bäst!

Gästbloggare:D

Hejsan Alla Jossans läsare:D Jag heter Louise och är jossans kompis. Jag ville bara säga att Denna tjejens blogg som du läser är bra och jossan är bäst:D (L) Ha det bra:D

19 maj 2010

Heltslut


viket väder, jäkla åskvärme! har klippt gräset, det tog en jävla tid för jag var tvunden att köra på 1:an hela tiden för gräset var så tjockt så den stannade annars, o då går det inte fort ska jag säga! sen fick jag klippa alla kanter med den lilla, springa o skjuta den där framför sig, det är nog det värsta jag vet, blev helt genomsvettig. sen gick jag upp till stallet o matade hästarna, gick hem tog ett stort glas vatten o nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig! låta min lilla kropp vila lite, det kan den behöva för jag går till 4 imorgon. sen följer jag med Louise hem o på kvällen ska vi gå på Stars on stage på kulturscenen i mjölby kl 19.
jag har gjort klart uppgifterna i bransch&produktkunskap nu äntligen! kan jag slappna av lite iaf :)

TRÖTTPÅATTVARATRÖTT



Men schteek säger jag bara! Mina nya älskade brillor från Åhlens.

Jag är tröttare än jag någonsin varit känns det som. Även att jag gick o la mig tidigt igår. Fast det är ju klart att man blir ju lite trött av att köpa födelsedagspresenter till tre fina tjejer. Jag var också o hämtade ut biljetterna till den 28:e. Innan vi åkte till lkpg så var vi o hämtade hö, jag kröp omkring på höskullen o kastade balar, ha ha känner sig så dum när man står där tycker jag. Var även på Hjärta till hjärta o lämnade in massor av böcker. Skönt att vara av med dom!

Jag håller ärligt talat på att somna, måste hålla mig vaken nu! Ska iväg o jobba efter att jag har ätit. När jag kommer hem lite senare så väntar uppgifter i Bransch&produktkunskap på mig, plus läsning av engelskabok. Vill inte, orkar inte, blää!

17 maj 2010

Fail

ooooohhhhhh jag är övertrött! loggade in på msn förut, sen gick jag därifrån för att göra nått o då glömde jag bort att jag var inne på msn. la mig i en säng o somnade som en stock :D vaknade av att Tiger slickade mig på näsan. vinglade då fram som om jag vore dyngrak, stapplade in på toa o lutade huvet mot väggen, höll på o somna igen :D sen uppe i stallet flummade jag runt, skrattade åt ingenting o vinglade omkring. herregud säger jag bara, sova tidigt?? JA! :D

WOOOHOO

TOBLERONE


Pappa kom hem från Tyskland igår, då fick jag en 400g toblerone... så räkna med att jag kommer bli lite tjock i ett par dagar. Mums!

Har precis bokat biljetter till Sex And The City 2. Louise o jag ska gå på den nästa fredag den 28:e. Äntligen! Som jag har längtat efter denna film. Ska åka in o hämta ut biljetterna imorgon samtidigt som jag ska handla lite födelsedagspresenter.

Igår var mamma o jag på Ulfåsa möbler o kollade lite, såg värsta coola hängamattan!! Den var typ dubbelt så stor som alla andra hängmattor jag någonsin sett. Ville bara lägga mig där o gunga fram o tillbaka hela dagen. Massa sköna soffor o sängar hade de med, höll på att inte komma därifrån för att de var så sköna! Sen drog vi till moster i Motala o fikade lite, trevligt! Var en såndär skön söndag utan några bekymmer. Eller jo, jag hade ett bekymmer, skoskav av mina somriga pums. Mamma o jag var på Maxi en sväng med. Köpte ett par jättesköna gula tygskor för bara 99:- Fick tips av Susanna

Nu borde jag börja jobba med uppgifterna jag har kvar i Bransch&produktkunskap så jag slipper skiten sen!
Miss J

15 maj 2010

Tjoho


Våran snygga cowboy som vaktade våran tågvagn i High Chaparall i somras :D


idag har jag varit duktig. jag städade hela bilen invändigt, väldigt välbehövligt måste jag säga! sen efter lunch så fick jag ett ryck till o städade altanen. är lite smått chockad själv faktiskt. efter allt städande la jag mig i en solstol o stekte, skönt som fan var det! älskar att sola, det måste nog vara min största hobby på sommaren xD

nu ska mamma o jag laga mat, pappa är inte hemma. han är på bussresa till tyskland med massa andra gubbar, dom ska köpa öl o sånt. så mamma o jag har en tjejhelg.
Kiss

14 maj 2010

Curly Sue




idag blev jag väckt kl 8 av Stina och Maja. ville bara dra täcket över huvet o somna om. men inte det inte, de gav sig inte förrens jag stog upp. åt frukost o sen byggde Stina o jag lego, ha ha. sen gjorde jag mig iordning o så åkte vi o kollade på en lägenhet. jag säger bara shit vilken lägenhet! den bor jag gärna i ett halvår tills huset är färdigbyggt!! värsta pampig var den, typ 3 meter i takhöj o grejer, supersött vindsförråd var det med. det bästa av allt är att jag har en hel vägg med gaderober i mitt sovrum, tjoho!! kommer trivas som fisken i vattnet. vi får tillgång till den från 1 juli o då ska jag piffa.
Love To You From Me

13 maj 2010

Piff

jag har spenderat större delen av min dag i Öde(t)shög, illa va? jag, mamma o Yvonne var nere o hjälpte mormor att ställa iordning efter att hon nu har fått tapetserat. min moster körde med mig haha, hämta det, dammsug där, torka där osv xD det blev väldigt fint med de nya tapeterna måste jag säga! fint o fräscht. och har man varit hos mormor en hel dag är man välgödd ska jag säga. fick i mig en bulle, en munk o två burkar coca cola. herreguud vad jag kände mih tjock när jag kom hem. drog med mig mamma på en promenad till stallet, då känndes det lite bättre iaf ha ha.

nu har jag ganska tråkigt... väntar på att M ska äta klart o komma tillbaka o chatta med mig. funderar på att ta en dusch, bara för att det är så skönt liksom, men vi får väl se för mamma har ockuperat badrummet. kanske blir att gå en sväng istället.
Puss

12 maj 2010

Min fina flicka fyller år!



Idag är det din dag! Du är bäst o ser ut som 17 ;) Älskar dig gumman!

Tillsamans är vi oslagbara!

Emelie Örtenblad
Louise Jonzon
Johanna Karlsson
Alexandra Björk
Matilda Andersson

Utan er vore jag ingenting

If I Could Turn Back Time









Det var så jävla bra då, ibland vill jag för alltid gå i 9EF

Meet me halfway


var lite olydig idag, jag skolkade nämligen för att jag inte ville följa med till handelsplatsträffen i katrineholm. men det var skönt, jag började min dag med en ridtur på Chican. sen åkte jag o jobbade...höll på att skita ner mig när jag kom upp på övervåningen! dom hade ställt en sån där läskig stol som man brukar binda fast folk i, i skräckfilmer typ, vid skrivbordet. fick hjärtklappning. av en stol, jag vet ganska patetiskt men ändå! när jag hade jobbat klart gick jag och solade, fy fan vad skönt! jag älskar känslan av att ligga under lysrören o steka så det bränner sådär gött i skinnet. sen fick jag hem i blåsten. mamma, pappa o mormor var nämligen i lkpg. sen fick jag sitta o vänta på att de skulle komma hem på altanen, för jag hade ju glömt att ta med mig en nykel såklart.

nu är jag nyduschad o luktar mumma. håret får torka av sig självt, orkar inte blåsa det. så nu blir det lockigt men det gör inte så mycket för jag ska ändå bara till Ödeshög imorgon o då behöver man ju inte bry sig allt för mycket. ska hjälpa mormor att ställa iordning alla möblerna, hon har fått nytapetserat i köket och sovrummet. vi hoppas på ett bra resultat!

på fredag ska mamma, pappa o jag kolla på en lägenhet. kommer kännas konstigt. jag har aldrig bott i lägenhet förut. vi ska bo lägenheten medans pappa bygger vårat nya hus, för de river ju vårat som vi har nu i höst. jag får ju nära till bussen iaf. fast längre till stallet. jag tror att jag står ut i ett halvår eller vad det nu blir, får hoppas att pappa jobbar fort så att vi kan bo i det nya fina så fort som möjligt!

10 maj 2010

Expoosed

jag är helt död. jag dog i morse när vi sprang. helt totalt jävla slut, fy fan!
min dag segade sig verkligen fram, lektionerna gick fruktansvärt långsamt. när jag kom hem så tänkte jag rida på Chican men det tänkte inte hon...hon bara sprang iväg o så ut som om hon tänkte ha ha där fick du. då gav jag upp och gick och mockade, vad hände då? jo skottkärran gick sönder så allting trillade ut. blev helt vansinig och skrek massa fula ord som en jävla galning. hoppas ingen hörde mig!
nu ska jag ta in hästarna o sen blir det Svenska hollywoodfruar, dom är så sköna. sen blir det något annat skönt, min säng!
Puss på er sötisar! (ni som inte är söta, ta inte åt er!)

9 maj 2010

Sun on a sunday


solen skiner, äntligen! då börjar jag trivas.
hade hand om stallet själv idag, precis lagom mycket att göra, ingen ork idag. tröttsom tusan. ska plugga lite i idrottshäftet till imorgon med. o packa kläder, vi ska springa ute imorgon kl 8, jag kommer dö! hatar att springa, fy tusan!

igår satt jag hemma med mor o far o tittade på TV efter att magen hade blivit full av tacos. skönt o lungt var det inte alls för jag hade skrattanfall hela tiden. så typiskt mig:D

min söta mormor är här nu. dom tapetserar hos henne nu så hon kan inte vara hemma på några dagar. hon är go och mysig hon!
JOSEFIN

8 maj 2010

Rain


det är lördag o har regnat hela jälva dagen. Frida, Maja o Stina var här förut. Syrran skulle koll lite saker som vi hittat på vinden när vi rensat så jag fick vara barnvakt åt Stina o Maja. ha ha det är ju alltid intressant. vi läste böcker, Pinoccio och Bambi blev det idag. sen kollade vi på Micke o Molle. maja o jag myste i fåtöljen:) Fick en snygg jeansjacka av syrran som hon hade köpt som var för stor :D sen åt vi o dom åkte hem.. sen fick min mage spunk så jag springer fram o tillbaka mellan toan o datorn. nu kom brorsan, Mio o Elvis också. han har blivit stor lillkillen, 3 månder typ:) han är gullig tills han dreglar, då får nån annan ta honom^^ igår var jag o kollade på film, gick bra tycker jag. ser fram emot en andra gång :)
XOXO

7 maj 2010

Fredagsmys

sitter i skolan, har världens värsta vikarie! släppte inte äns in oss i datasalen så vi kunde få sluta tidigare, då hämtade vi städerskan som öppnade :) ska åka 13,20 bussen hem med Louise idag hon är bra den tjejen! o ikväll blir det film(y* me like.
LOVE

6 maj 2010

GRATTIS JOHANNA 17 ÅR!

You're my little sunshine

kom hem för en timme sen. trött, mycket tröttare än igår! för jag somnade inte förens klockan 00,00. helvetes jävla skit. jag gick omkring som en sombie idag, inte kul. hade världens värsta bussresa hem, gubben kunde ju inte köra, tvärnitade som fan. gick o solade o det var skönt!! jag fick fram fräknar på näsan o blev varm o skön. sen hem o äta sallad, mumma. nu återstår bara stallet o plugg sen stänger jag av o går o lägger mig.
PUSS

5 maj 2010

Verkligheten knackar mig på axeln

pappa startar motorsågen, grenarna åker ner,
jag står i fönstret och tittar, tårarna rinner,
verkligheten hinner för ett kort ögonblick ikapp mig,
det gör ont, för ont! mitt liv rasar samman, nu eller senare i sommar,
jag vet bara att det kommer rasa, rasa ner över mig, och mosa mig, hårt.

jagvillinte

Me like!


har tagit in hästarna nu, flåsat fram på min snygga cykel. jag har ingen ork i kroppen, är sjukt trött. måste nog gå och lägga mig tidigare tror jag... men nu är det bara två mornar kvar, sen får jag äntligen sova ut! redovisade arbetet om Solenergi med Desse idag, hon var nervös stackarn, det var inte jag. tror det gick bra iaf, Sven gillar oss för att vi var klara i tid! han sa till och med att vi "riskerade" att få godkännt, ha ha han är för rolig den där gubben alltså.

igår var jag o mamma på "krismöte" för våran klass, så jävla ovärt! vi kom fram till att mycket låg på lärarna,alla föräldra o elever var överens om att det är liksom problemet. och vad gör lärarna? jo går runt problemet, skyller på oss och slätar över. fy fan! jag saknar Elin, hon är i alla fall seriös o tar tag i saker.

imorgon ska jag slava på kungsögaskolan från 8,00 till 16,00 sen tar jag bussen till skge, går och solar sen åker jag hem o om jag orkar så ska jag rida en sväng på Chican. sen ska jag plugga med, borde igentligen börja med det idag. tre kapitel i den flummiga kursen Näthandel A med de flummaga lärarna Hasse o Per. Blä på dem!

kanske ska städa upp lite i köket efter mig nu, gjorde nämligen sallad förut o ja, jag skvätte o hade mig(A) ska kolla en extra gång i katalogen från Halens först bara, skrev beställningslista förut o nu måste jag ju kolla så jag inte missat något.
PUSS

4 maj 2010

Secret agent


är trött. fick ingen sovmorgon, fick jobbigt nationellt prov istället. men nu är jag hemma efter att ha lastat bilen med hästfoder på hemvägen, ska nog snart dra mig mot stallet o fixa iordning. sen ska jag o mamma på onödigt föräldramöte med elever. när jag hade kunnat ligga i soffan o haft det skönt så ska jag sitta där o prata om hur man kan lösa dessa problem som vi tydligen har? lärarna verkar tycka det är värre än vad vi tycker, suck! jag har faktiskt lekt lite detiktiv idag, hihi. kul är det, jag får plus i kanten av en viss göllig lite tjej med :D känns ju aldrig fel.

3 maj 2010

Rubrik, rubrik, rubrik

jag är trött. började dagen med ett jobbigt idrottspass, sen när jag kom hem så red jag på Chican, på ridbanan faktiskt. längesen som man red där..hade nästan glömt hur jobbigt det var ;)

det värsta med idag är att jag vet att imorgon, då får jag ingen sovmorgon som jag brukar ha, bara för det där jävla nationella provet i engelska! skit! jag är beroende av min sköna sovmorgon. var bara det jag ville säga :)

2 maj 2010

Sunday

började min dag med att fixa hästhagen som hade gått sönder lite under vintern, kände mig så himla händig när jag gick fär med skruvdragaren. sen flyttade vi hästarna, de blev helt till sig ha ha. sen cyklade jag o mamma hem o lagade mat. efter det så duschade jag, skönaste jag vet! håret fick torka som det vill, så nu hej krulltott. sen kom pappa hem o då klippte jag gräset för första gången i år, somrigt jag vet!! sen upp på vinden o rensa massa grejer, det är sjukt vad mycket saker vi har där uppe alltså :O jag slänger nästan alla grejer som är mina där, kommer knappt ihåg att det är mina så då har jag ju inte saknat dem o kommer antagligen inte göra det senare heller xD imorgon blir det hurta kl 8, jippie^^
PUSS

1 maj 2010

(y*

Valborg

blev ännu mer ändrade planer igår eftersom så många inte kunde komma. Louise o jag käkade pizza på flöt. sen kollade vi på motorcykelparaden o mötte upp Jennifer o hennes kille. gick upp till väder, efter många om och men efter att Louise hade fått sin jacka:) lovade lilla Emma att hon skulle få komma o rida någon dag också. uppe på väder gick vi omkring, träffade en massa folk o sen efter lång väntan kom bandet: The so mores tror jag dom hette. de spelad två låtar o sen kom fyrverkeriet. det höll på jävligt länge! kanske för att det var 50års jubileum, skulle filma åt Emelie som var i lkpg men efter 5 min så blev mitt minne på telefonen fullt. efter fyrverkeriet så spelade bandet ett tag till, ganska bra var dom faktiskt:) Louise spanade o jag diggade stenhårt, ha ha. sen fick jag skjuts hem o kollade lite på Legenden om Zorro med min mamma. gick o la mig trött som ett as i hela kroppen o sov som en stock med min söta lilla katt.
PUSS