25 juni 2010

Glad Midsommar!


Nu kommer snart Emelie hit, vi ska baka muffins och sen åka och bada :) Ikväll kanske det blir fest hos Jocke & Sandra, vi får se.

23 juni 2010

Skaka rumpan


Ooh jag rensar och rensar, fi fan! Blir nästan inget kvar när jag är igång. Ska nu in och hämta nycklar till lägenheten, känns lite både och måste jag säga...
PS Emelie, ring mig!!

Kisses To You From Me

Yesterday


22 juni 2010

Drive Me Home


Var ute och övningskörde jättelänge igår. Det var kul, gick ganska bra med tanke på att jag inte har kört på länge. Så nu har mamma och jag bestämt att vi ska köra en gång om dagen, hela sommaren.

Nu har jag precis duschat och vi ska väl snart in och handla lite mamma och jag, för vi 1 kommer Matilda på den supersnabgba moppen :D Vi ska äta lunch på bryggan vid dammen, mysigt! Och lyssna på den knäppa killen som lämnade ett meddelande på mitt telefonsvar i fredags: Varför svarar du inte? Jag är ju sugen på dig....
Haha så jävla störd kille! Känner ingen Tomas i Göteborg liksom xD

Jag förstår inte att det är mindre än 2 veckor kvar av mitt fina, fina

21 juni 2010

Do It


Hemkommen från en natt hos Emelie nu, trevligt med muffinsbak och mycket skratt! Kommer hänga med henne mycket i sommar det är en sak som är säker! Nu ska jag åka till Mjölby och vara smakråd när mamma köper jeans, vi ska också till farmor en sväng :)
Funderar starkt på att gå på midsommarfest hos Jocke & Sandra, ska bara få med mig någon partyglad tjej för jag vill inte gå själv. ;)

Kisses

20 juni 2010

Princess

Skriver lite snabbt nu då, för jag ska vara på väderkvarnsbacken kl 15:45. Var med M i fredags, det var mysigt men jag blir så förvirrad... i går gjorde jag ingenting, det var tydligen väldigt jobbigt för jag sov till kl 13 idag, haha, illa! Ska bli så kul att träffa tjejerna idag, har saknat dem som fan! Nu måste jag avrunda för det är dags för smink!
PUSS

18 juni 2010

Miss J

Har varit ute och gått i mina nya skor nu, de satt fint! Fick bara ett litet, litet skoskav. Nu sitter jag och är arg, mitt spotify spelar inte någon musik, FAN! Jag är ju beroende av spotify! Måste lösa det på något sätt....

Ska ta en dusch nu och sen ska vi åka till Lkpg och kolla säng åt mig! (Y) och ikväll blir det att vara med M.
See you later, aligator

17 juni 2010

Run Forest, run


Jag ska ut o springa, någon dag i alla fall, för nu har jag varit med mamma på intersport och köpt löparskor. Först bestämmde jag mig för ett par, tyckte dock att den ena skon var mindre än den andra. Jag hade rätt, en sko var i en annan storlek. Fick försöka hitta den andra skon, men nej, den var försvunnen. Då fick vi försöka hitta några andra skor som skulle passa. Det tog lite tid och säljaren tyckte det var ganska pinsamt såg jag på honom. Till sist hittade vi ett par skor som passade bra och fick 300:- rabatt bara för att säljaren hade varit lite klumpig. Tur för mig, för de var *host* ganska dyra.

16 juni 2010

Moviestar

Jag är inte klok! Jag har sökt en roll i en film som ska spelas in i sommar. Och jag kom med!! :D haha så himla coolt! Det är typ en parodi på bibeln eller nått? men skit samma, att synas i film är väl alltid lika bra och roligt antar jag.

tänkte bara säga det, så att ni vet att jag ska bli skådis, haha :D

15 juni 2010

Jag försvann in i dimman...


Summering av helgen:
Fredag: Klassfest @ my place med underbara HG09! Kul kväll även att den slutatde på hallgolvet för min del.
Lördag: Bugrun med Matilda på Mantorp park. Galen kväll med knäppa smålänningar, sköna norrlänningar och tafsande finska killar!
Söndag: Ehm, ja som ni förstår så gjorde jag inte mycket alls denna dag, var lite barnvakt åt Elvis bara.

9 juni 2010

Over and out


Sitter inklämd bland alla dessa sopsäckar med saker som vi har rensat, helt sjukt hur mycket det blev! Har ägnat större dagen åt att rensa garderober och massa annat. Började dagen med prov i Naturkunskap-Energi, det gick nog bra tror jag:) kändes dock väldigt onödigt att bara skriva ett prov och sen gå hem. När jag kom hem klippte jag faktiskt gräset, jag trotsade att det var blött i gräset och det gick ganska bra...djävulsklipparen dog när jag var nästan färdig men det gjorde inte så mycket. Sen har jag varit och jobbat med, i 3,5 timmar...inte roligt nu, men det roliga kommer när man får lönen :D Jag har förresten fortfarande träningsvärk i min högra skinka efter att ha spelat fotboll, haha så himla otränad jag känner mig :D Men när det har lugnat sig med allt rensande, packande och flyttande så ska jag ta tag i tränandet ordentligt, ska köpa träningskort i Juli med, ska gymma med Louise :) vi ska ju bli fett med biff alltså, haha!

8 juni 2010

We are gonna party!


Har nu kommit hem efter att ha varit i Ö Tollstad och hämtat havre till hästarna. Hämtade också min grannes sjukt stora partytält som ska användas på fredag då det är klassfest hemma hos mig :D Ska bli sjukt kul!!

Dagen har bestått av att hjälpa mamma att rensa massa garderober. Hittat massa fult gammalt som vi slängt. Först hade jag en och en halv timmes "lektion" gjorde typ ingenting, fick dock reda på några betyg: Bransch&produktkunskap=VG, Praktisk marknadsföring=VG, Försälning&service=MVG... så himla nöjd är jag!! :D

Imorgon ska jag in till skolan kl åtta för att skriva prov i Naturkunskap, sen ska jag hem och klippa gräset(om det inte regnar), rensa lite mer, kanske fixa lite i stallet och sedan försöka sätta upp det enorma partytältet på typ 40 kvadratmeter. ska försöka hitta belysning med, funderar på att använda julgransbelysningen^^ måste hitta lite bra musik med, men det får bli morgondagens uppdrag för nu ska jag plugga inför provet :)
Love to my lovers

7 juni 2010

Tur och retur

Måndag. sitter och äter en macka, kom nyss från duschen. har varit i skolan och haft idrottslektion, spelade nån fotbollslek och drog dragkamp, kul! den här veckan kommer vara riktigt skön då jag bara har en eller två lektioner per dag sen på fredag slutar vi och då kommer klassen hit på kvällen och vi leker lite lekar och bara göttar oss :) sen på lördag blir det antagligen Bugrun med Matilda, gött mos! dyngrak hela helgen ;)

I fredags var jag och Louise och tittade på när treorna sprang ut, blev en aning avundsjuk! Sen åkte vi till Malmö, fyra timmars bilresa var väl ingen hit för kroppen men men. Cilla och Hasses lägenhet var superfin och det var kul att vara i Malmö, har aldrig varit där förut. Vi shoppade i alla dessa affärer så att mina pengar tog slut :P (bilder kommer när louise har skickat till mig) Vi åkte hem sent på lördagen, kom hem hit vid två eller halv tre på natten.

Igår var mamma och jag i Nyköping och hämtade Mio och Elvis på flygplatsen när de kom hem från Tyskland. Han är så söt den där lille mannen, skulle nästan kunna äta upp honom :)
LOVE

4 juni 2010

Kräfta!


När jag kom hem från lundbybadet idag såg jag ut som en kräfta. och det blir bara värre och värre, gör så jävla ont i skinnet. har nog aldrig bränt mig så här mycket... mamma sa att om jag solade mer nu de närmaste dagarna så skulle vi vara tvugna att åka in till sjukhuset för mina brännskador :S sitter alltså här och bloggar, klockan är typ 04.05 och jag vaknade för en timme sedan av att det gjorde så ont i huden att jag inte kunde sova. gick och la mig klockan 20.30 så jag har ju sovit en liten stund iaf:) sitter och tittar på soluppgången, det är fint! det bästa jag vet nästan.

imorgon ska jag åka till Malmö med Louise och hennes familj, kommer nog göra sjukt ont att sitta i en bil i typ 4 timmar, är helt uppbränd överallt. De kommer och hämtar mig vi 14 och då ska vi åka och kolla på när 3:orna tar studenten.

jag kan också glatt meddela att vi kan vara hos mig på avslutningsdagen, kära HG09 :)

3 juni 2010

Sunshine

Sitter i skolan och väntar på att klassen ska gå till Lundbybadet och njuta. Har precis skrivit prov i näthandel, gick skitdåligt känns det som... hoppas på ett G iaf. Igår var jag och jobbade, sen skjutsade mamma och jag hem mormor och sedan pluggade jag.. gick ganska fort att plugga så sen åkte mamma, pappa och jag till Vadstena. så jävla inderbart väder var det ju! Älska!
PUSS