29 augusti 2010

I Love The Way You Lie


OJ, längesen jag var här och skrev nu. Logfesten förra lördagen var ju bara så förbannat bra!! Dansade som bara den, och massa trevligt folk var det där. Kom hem framåt 06 på söndagsmorgonen, det säger väl allt om hur jag mådde dagen efter ;) Tisdagen innebar skolstart, andra året är alltså igång. Bara köra hårt fram till jullovet så har man halva gymnasietiden avklarad sen, nått gött!

I går var jag, Emelie och Omid på fest hos Sebbe, det var kul, körde lite suparspel och sånt:) Sen blev en viss kille lite dålig så vi fick gå hem med honom. Åkte med Kalle som sällskap till Motala för att hämta upp en något full Johan som hade varit på Harrys. Trevlig biltur måste jag säga! Trevlig kille man åkte med också :) Träffade honom på logfesten förra veckan faktiskt. Åker gärna med fler gånger!

Den här veckan blir lite annorlunda, imorgon kommer vårat nya hus, kul! Då kanske man äntligen förstår att det är på riktigt. Någon dag i veckan så ska vårat gamla hus rivas, ska bli skönt att få bort det, börja om på något sätt med det nya och bara blicka framåt! På tisdag så ska jag till Sjögestad och provrida en häst som jag kanske ska bli medryttare på. Vet inte så mycket om hästen, bara att den är 5 år och cirka 170 cm hög, tror det var ett sto men jag vet inte riktigt säkert. Ska bli spännande!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och drömma om en viss snygging :D

16 augusti 2010

Tjodiladiho


Gick upp tidigt idag för att åka till Visingsö och rida. Åkte med mamma, Matilda och Mia. Vi hade hysteriskt kul, skrattade som aldrig förr :D Ridturen var väl lite sisådär, hästen kunde inte galoppskänkel och var ganska obalanserad, men men det gick i alla fall.

Ikväll åkte vi till Motala för att fira Petter som fyllde år, god mat och fika!

Såg nyss på facebook att jag blivit inbjuden till Logfest av Erik, måste man ju bara gå på! Drar mig dit med Matilda på lördag, förhoppningsvis taggade till tänderna! :D

Tycker synd om alla som börjar skolan den här veckan, själv har jag en vecka ledigt till, gött!

Ciao!

15 augusti 2010

Från och med du

Kvällen igår var fantastiskt lyckad! Tack alla!
Tog tåget in till lkpg vid 8, Elin Matilda och jag satte oss på en innergård först, lite förfest :) sen gick vi bort till Kungsträdgården lagom till Oskar Linnros!! Elin var i extas... vilket smittade av sig på mig, stod och hoppade och skrek som bara den :D Sen träffade vi massa folk, bland annat några polska killar, haha de tjatade om mitt namn hela tiden, populärt tydligen xD

Idag har jag inte gjort någonting, eller jo föresten, frusit ihjäl ute på byggplatsen, ångrar att jag följde med dit ut. Resulterade ju bara i huvudvärk och värre mensvärk, FAN!

Imorgon blir jag och mamma hämtade lite innan 9 av Matilda och Mia. Vi ska åka till Visingsö och rida, galoppera på stranden!! Kan inte bli mycket härligare!

Nu väntar jag på min mat... kommer antagligen svälta ihjäl här innan den kommer. kul? nej!

Hörs!

14 augusti 2010

Forever Young


Lever livet till max här då! :D I torsdags så var det tjejkväll hos Emelie med Johanna. Massa prat, lagade mat och kollade på film, riktigt kul! Sov hos Emelie, vi åt våfflor till frukost och sen åkte jag och jobbade ( som jag skulle ha gjort i torsdags), sen blev det hem och duscha för att sedan åka till Emelie igen, Omid och Allan var med också, sköna grabbar säger jag bara! Badade på Väder(Omid och Emelie badade, Allan och jag kollade på under ett paraply xD) sen gick vi hem till Emelie och kollade på How To Train Your Dragon, sötaste animerade filmen någonsin! Sov hemma inatt, ganska ovanligt numera, sover jämt hos Emelie känns det som :) Vaknade mitt i natten och upptäckte att jag hade slängt en kudde på bordet som står igemter, tur att jag inte hade haft ner mitt vattenglas!

Ikväll så ska jag, Matilda och Elin gå på konsert i lkgp, och supa, kommer bli så himla kul! :D

12 augusti 2010

DoooBiDooo


Bion igår var görbra! Sällskapet var också görbra! Skrattade oss genom hela filmen, plus lite: NEJ!! gör inte sådär :O Haha. Rekomenderar den verkligen! Gå på Bröderna Karlsson :D Matilda och jag bestämde att vi ska baka Cupcakes någon dag i helgen, mumma!

Ska åka till Ödeshög nu, skjutsa hem min söta lilla mormor :) Sen i eftermiddag så ska jag jobba lite... tråkigt men nödvändigt när man behöver pengarna.

Igår var jag ute och cyklade... i EM TIMME! Var helt jävla slut när jag kom hem! Men det var skönt samtidigt, då kunde jag äta godis på bion utan dåligt samvete ;) Har ingen träningsverk ÄN... vi får väl se när den kommer.

Har'e gött!

11 augusti 2010

:*

Har slängt i mig lite mat precis, började min dag i stallet. Skulle rida en sväng på Chican hade jag tänkt, men det hade inte hon, så jag fick inte tag i henne i hagen. Jag pysslade lite i stallet istället, gjorde iordning lite. Gjorde rent massa saker, och gosade med Tiger :)

Nu funderar jag på att gå eller cykla en sväng, det skulle vara skönt. Sen blir det att duscha och göra sig iordning för Matilda och jag ska på bio ikväll, i Skänninge faktiskt, på Bröderna Karlsson. Hoppas den är bra! :)

5 augusti 2010

Efter all väntan.... Äntligen!


Jag har äntligen fått tillbaka mitt internet efter 1 månads väntan, hatar Telia för det!

Nu är det marken, då måste man ju bara ut :) har faktiskt handlat ganska mycket i år. En väska, två parfymer, två ringar och lite godis. Jag skyller shoppandet på min älskade lilla vän Emelie Örtenblad :D

Ska ut en sväng på "stan" ikväll igen med Matilda och Fred, tänker på dig gumman, det är inte lätt att mista något som betyder så mycket.

// Jossan