22 september 2010

Jag Blir Så Dum Av Dig


Har varit ute och ridit på min älskade Chican idag, hon är så underbar! Finns ingen bättre! Hon får mig jämt att må så bra. Red en sväng i skogen och bara myste. Sen åkte jag hem och började ta i tu med mitt superstökiga rum, det ser aningen bättre ut nu måste jag säga. Kläderna på golvet är borta och sladdhärvan är lite mer organiserad. Bäddade även rent i sängen så nu ska jag mysa i den hela kvällen! Kanske blir att jobba lite på Nulägesrapporten i Praktisk Marknadsföring B, men vi får se om jag har någon lust, har ju faktiskt till nästa vecka på mig att bli klar :) ska se på Kungarna av Tylösand sen, bara för att det är så... ehm jaa... så som det är helt enkelt.

Förresten så funkar min telefon igen, UNDERBART!!

Puss på're!

21 september 2010

så går det upp... o så går det ner igen


Min rumpa har återhämtat sig ganska bra de senaste dagarna, mitt hjärta med. Var hos Johanna i lördags kväll och kollade på film o snacka massa :) myspys! I söndags så var jag ute och målade på huset, det tar sån tid! Men det blir nog fint när det är klart. Igår... då var det måndag, skulle gå till 15,40 egentligen med vi fick jobba hemma med engelskan så kom hem ganska skapligt iaf, och så fick vi sovmorgon idag till 09,40, great!! Fick förresten svar på mitt sms som jag skickde i fredags... det kom mitt i natten.. typiskt honom, fast det gjorde mig ändå lite glad ( och min hjärna bärjade snurra sådär på högvarv igen)... tänkte att jag skulle vänta lite med att svara.. och nu när jag skulle skriva så visar det sig att min telefon inte var så pigg på det alls, mitt abonnemang har tydligen stängts av för att vi missat att betala en räkning... visade sig att vi inte hittade någon räkning så vi fick en ny och nu är mitt abonnemang avstängt tills de har fått in pengarna.... det är typ tills imorgon så jag får väl försöka att stå ut. Typiskt, nu när jag skulle svara och allt, damn! Nu ska jag försöka lägga fokus på mina många(!) engelskaglosor som vi har tills imorgon.

Tjingeling!

17 september 2010

Never Ever Again


....kan det bli värre nu? det är frågan jag ställer mig. Helvetet började när en viss person slutade att svara på mina sms... blev ganska fundersam, stod och väntade på bussen i torsdags morse, då kommer han och åker förbi ( i en bil som gjorde mig fundersam ) sen ser jag att det sitter en tjej igemter honom(blond såklart!), tänker bara faan jag är så jävla körd i huvet! klart han inte skulle vara intresserad av mig, sätter mig på bussen och försöker att inte gråta. några hållplatser fram så är bussen ganska full, då kliver tjockishåkan som jobbar på konsum på... och det finns självklart bara plats gemter mig kvar, faaaan! han stank blää!höll på att dö, han gick inte av förens i mjölby centrum. Fick ta tag i mig själv och genomlida skoldagen som om inget hade hänt... när jag kom mhem tjöt jag, mycket!Karljävel!!

Idag tänkte jag att jag kan ju satsa ett sista kort och fråga om han vill hitta på något, inget svar än...efter ca 12 har han fortfarande inte svarat, jag är grovt dissad! mår ganska pissdåligt faktiskt.

Jag skulle iväg och rida Cantara idag med, gjorde allt precis som jag brukar, var försiktig med sadelgjorden(hon har typ sadeltvång) satt upp, gick två/tre steg sen fick hon stora knäppen och slängde mig i backen så det dånade om det.. försökte hålla kvar henne men då stegrade hon sig så att jag tappade tygarna. Sen skenade hon iväg och sadeln gled och gled, eftersom jag ännu bara hunnit smådra den så låg den snart under magen på henne med stigbyglagna flaxandes som slog på hennes ben! försökte få stopp på henne, gick inget vidare. när hon väl stannade hade hon skavsår både här och där... hon har ju martingal och brösta med så det var insnott överallt.... jag landade på ena skinkan och nu är den svullen så att den är dubbelt så stor som den brukar vara, kan knappt gå, underbart!

Är ju jättekul att det blir så med ens medryttarhäst som står i ett stall där det är massa folk, fan helvetes jävla skit!! Sen tjöt jag, som bara fan... jättelänge, gråter fortfarande lite ibland. Underbar fredag, dissad av en kille och slängd i backen av en häst. Mitt liv suger just nu hårt! Tur man har underbara kompisar som stöttar en iaf!

Okej, konstigt inlägg jag vet... men det var så det var!

14 september 2010

Monday Morning


Är inne i skolrutinerna ordentligt nu, ganska skönt att det har kommit igång trots allt.Lever numera för helgerna alltså ;) Har precis kommit hem från jobbet och fuderar på om jag ska plugga lite engelskaglosor? Nu äre såhär va att helgens planer för nuvarande är Fredag - Rida Cantara, sen tomt på kvällen... Lördag - Fest med Malin och Johanna i Boxholm... Söndag - Vara bakis och rida Cantara. låter ju skitbra! Eller hur?! Så om nån vill hitta på nått på fredag så äre bara att säga till! :)

Sitter och småtaggar inför våran modevisning vi ska ha 16 oktober på öppet hus. Ska bli jättekul att gå modell! Kom gärna och titta! Är i Kungshögaskolans aula. Sitter även och bara ÄLSKAR mina nya skor som jag köpte på Skopunkten i fredags, de är snygga, snygga, snygga som fan!

Pussar på er till nästa gång!

1 september 2010

Wunderbaum


Senaste nytt nu då. Huset har kommit och är på plats, pappa och snickarna snickrar som bara den. I går var jag i Sjögestad och provred ett 5årigt skimmelsto på 170 cm som heter Cantara. Sjukt fin häst! Snäll och mysig att pyssla med, sen gick vi in i ridhuset och Hanna red först och visade henne lite. Sen fick jag rida, kul kul kul! Mycket häst att rida men hon är väldigt lyhörd för hjälperna och vill verklien göra rätt! Hanna tyckte att jag var duktig så nu blir det att åka och rida damen torsdag, fredag och söndag varje vecka. Gilla!!! Är sjukt taggad!

Har träningsverk idag, fick använda lite mer muskler när jag red Cantara än vad jag gör när jag luffsar i skogen på Chican :) Är väldigt trött nu, efter en lång skoldag. Ska gå och lägga mig nu och längta tills imorgon eftermiddag!

Puss på're!