28 november 2010

SNOWMAN


första advent, mysigt ju. om det inte vore för den där snöstormen som håller på utanför mina fönster, ska till stallet snart och släppa ut hästarna. ser inte fram emot det! de vill säkert inte gå ut iaf. och min katt hon bara tittar ut lite snabbt, vänder och springer "skrikandes" mot sadelkammaren som är 20 grader varm, om man inte öppnar åt henne åker hundögonen fram och hon mjauar som om hon hade sovit i en iglo hela natten, då måste man ju bara släppa in henne!


jag känner mest för att ligga i soffan med varm oboy och läsa en tidning eller kolla på en bra film såna här dagar, men får jag det idag? svar nej! måste göra klart en hemtenta i pedagogiskt ledarskap som ska lämnas in imorgon, jippie! den ska redovisas muntligt också, på en måndagsmorgon, hallå vad tänker han med?! får ångest, skulle kunna städa hela lägenheten två gånger, eller duscha heeela dagen, eller städa hela stallet, bara för att slippa plugga ännu en helg. men nästa helg är det (förhoppningsvis) inget plugg! :) kommer säkert komma in några inlägg här med, istället för att lägga tiden på plugg, kul liv jag har!

/Jossan

26 november 2010

Adventspyntat, fint nått så alldelses!


Åh så mysigt!
Köpte jag för stor stjärna eller inte? Vad tycker ni?!
Äsch, slå på stort måste man ju få göra någon gång tycker jag!
Nu ska jag sova, go natt.
/Jossan

24 november 2010

ONLY GIRL IN THE WORLD


mmm... nu är jag äntligen frisk igen! komma tillbaka till skolan var väl sådär, har lite att ta igen när man har varit borta en och en halv vecka! men jag jobbar på så bra jag kan. lite jobbigt att skåpen inte är klara än, får släpa runt på väska, dator och jacka... om man inte ber snällt och lägger in det i lärarrummet. höll på att slå på rumpan både en och två gånger idag, jäkligt halt! bussen var en kvart försenad med och åkte i snigelfart, gillar inte att åka buss när det är såhär.


kollade mitt schema för vårterminen förut idag, ganska okej faktiskt. på tisdagar går jag 8.00 - 11.40 det kallar jag finfina grejer!

/Jossan

16 november 2010

sitter & tittar på Grey's anatomy, mamma är & handlar mat, börjar bli ganska hungrig nu faktiskt. i natt sov jag inte så bra, snoret sätter sig ju så att man håller på att kvävas. duschade förut & då kändes det jättebra var inte täppt alls, men så fort jag kom ut därifrån så blev jag snorig igen, typiskt! efter att vi har ätit så ska vi åka till skolan & fixa det där med skåpet.
/Jossan

15 november 2010

So Sick of Lovesongs, So Tierd of Tears


Ligger i soffan & snorar som bara fan! Har varit sjuk hela helgen & det blir inte bättre. Tur att jag har jobbat lite på hemtentan i samhällskunskap så jag slipper må dåligt över att jag inte har gjort något. Kommer inte att orka gå till skolan imorgon heller men jag måste dit & tömma skåpet & lämna in nyckeln till vaktmästaren, vi ska nämligen få nya skåp men eluttag i så vi kan ladda våra datorer. Så sen får vi släpa med oss alla böcker i väskor tills de nya skåpen är på plats, känns lite jobbigt!

Nu ska jag kolla klart på Vänner, sen kommer mamma hem & gör pannkakor, mumma!

/Jossan

11 november 2010

Gubben i lådan


Modevisnings make-up.
Sitter i min säng & myser! Det är vintermys nu, jag gillar det faktiskt, eller iaf ett tag till... har nog tröttnat på det i December eller nått sånt. Träningvärk har jag med, i magen, & jag har sträckt mig i höger skinka, obehagligt!

Idag blev det skolan, vi jobbar på så fint med våra nya datorer. Jag var helt virrig, trodde att det var onsdag, men det var det ju inte... sen ljög jag lite fint för Ylva att jag hade varit i Linköping & gjort marknadsundersökningen... mamma fyllde i alla papper åt mig... vill ju inte stå där & ingen svarar i kylan. Okej, fusk jag vet... men vad gör det om 100 år??

Åkte ut till Sjögestad & red Cantara, eller ja skrittade och travade bara för hon har en liten svullnad i ett framben. Hon hade lite konstiga saker för sig som vanligt, var rädd för det ena hörnet, hoppade för att vi vände upp på långsidan.. knäpp är hon. Sen blev det att åka hem till vårat stall & mocka, Chican är så söt på nätterna för då har hon sitt ponnytäcke på sig, ett gult fleecetäcke. Gulligt värre!


Nu ska jag glo på TV, hörs!

/Jossan

10 november 2010

Hej mitt vinterland!

Sitter i caffis & bloggar! Igår fick vi våra skoldatorer, äntligen efter några veckors väntan. De är faktiskt riktigt bra! Snö & ny dator, kändes nästan som julafton!
Det kändes inte äns jobbigt att gå till jobbet igår eftermiddag, det var mindre roligt i stallet, kallt & jävligt! Hade ju sovmorgon igrå så mamma fick skjutsa mig, ingen höjdare att åka till Mjölby på sommardäck, i snöstorm!

Snart lektion så måste dra mig!
/Jossan

8 november 2010

Verkligen jättekallt!


mm jag fryser! Tycker inte om minusgrader, iaf inte om jag måste vara ute. Jag hade flyt idag! Tänkte imorse att fy, en hel dag efter lovet & vi går till 15.40... sen visade det sig att några lektioner var inställda så jag slutade 11,20 istället! Det gjorde min dag finfin! En sak som gör min dag ofin är mensvärk, fan ta den!


Igår höll jag på att få panik. Skulle möta mormor på torget, hon kom med bussen från Ödeshög. Går iväg & känner mig lite i sista minuten, ser bussen & den stannar inte vid torget. Ser mormor sitta där inne... o jag tänker faan!! Går till nästa hållplats för att se om hon fattade att hon hade missat att gå av, men nej, ingen mormor där. Skrev ett panik sms till mamma: Mormor glömde att gå av bussen... hon är på väg till Motala nu. Vad ska jag göra?

Mamma svarade inte, för hon var & sjöng med kören hon är med i. Jag går tillbaka hemåt, möter då en till Motala buss... tänker va? det går ju inte två bussar till motala inom loppet av ca 10 minuter. När jag kommer fram till torget står min lilla mormor där. Bussen hade åkt ett extra varv & släppt av henne på torget. Snäll busschaufför!! Tur att det löste sig, hade lite smått panik där måste jag säga!


/Jossan

5 november 2010

I'm On Fire Baby


Taggar fest som en liten galning här då! Springer runt o fixar mig, lyssnar på göddig musik! Hade dock panik förut då jag insåg att jag inte hade något att ta på mig, drog med mig mamma till mjölby och skulle handla! Det går fort tänkte jag, tre timmar senare var vi klara,hihi. Blev en jättefin grå klänning från Happy, man måste ju unna sig saker ibland! Ska infinna mig hos Malin lite efter 18:30 där förfesten äger rum och sedan drar vi till Boxholm!

Ses i dimman alla snygga!

4 november 2010

Put Your Hands Up!


Krulltott!

Jag känner mig så duktig, har tränat två dagar i rad nu! Har bestämmt mig för att fläsket ska bort. Haha bye bye loserfläsk!
Jag höll på att blåsa bort idag när jag var i stallet, satan vad det blåste! Fick ont i huvet & näsan började rinna, gillar inte blåsiga dagar!

Imorgon ska jag på fest, i Boxholm av alla ställen! Förfesten äger rum hos Malin. Ligger & taggar redan nu genom att lyssna på Eriks partylista på spotify, finfina grejer!

Love!

3 november 2010

Genom Eld


Jag var hos Emelie i lördags & bakade halloweentårta, tänkte om ni ville se! Förövrigt så är den tjejen bara bäst!

Jag hade hand om Cantara torsdag - måndag förresten, det gick bra men var lite jobbigt att ha en extrahäst så långt bort i flera dagar i streck. Fick lite träningsverk i rumpan med.

Nu är jag extremt sugen på att gå på novemberlovsfesten ikväll på Hugos, men jag tror inte att någon kan följa med mig, & jag vill inte gå själv, det är ju inte kul för fem öre! Får se fram emot festen på fredag i hästholmen istället, med mina tjejor!

Idag har jag varit väldigt duktig! Ridit Chican-även fast det regnade & blåste, åkte hem & lagade mat, tvättade Chicans leriga benskydd & smörjde in mina jodphurs! Duktig tjej!!

Se ya!