8 december 2010

Jobbar Bort Min Sovmorgon!

Imorse var jag inte den piggaste varelsen som man kunde hitta i detta snötäckta land. Gick i solwmotion. Mamma fick skjutsa mig för jag hann inte till bussen. Sen kommer jag till skolan, ganska dött måste jag säga.... kan bero på att min klass hade sovmorgon till 10.00 men hade inte sagt till mig, så här sitter jag ensam i ett klassrum och pluggar engelska. Jälvigt mycket oflyt kan jag tycka!
Har träningsverk som jag kan sälja väldigt billigt om någon vill ha den?! Gymmade igår på idrotten, känner mig nästan lite biff, ha ha! Har tagit tag i min motion lite nu, känner att det behövs. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Ska möjligtvis rida på Chican idag, beroende på om min träningsverk blir bättre eller inte. Chican är broddad och har snösulor nu så jag kan äntligen rida igen! Som jag har längtat.

Skolan är just nu en enda röra, skitsnack ta mig fan överallt, hatar skitsnack, hatar tjejtjaffs! Känns ju inte så kul när man får höra massa saker som folk som man trodde att man hade en bra vänskap med säger till andra bakom ryggen på en, fy! Blir ganska ledsen faktiskt, och besviken... och då blir jag deppig, fan också jag som mådde så bra! Sen blir jag trött när killen på K inte svarar på mina sms, känner mig som en loser, och tänker jag skulle inte ha gjort det!!!
Saknar ibland ihjäl mig efter tjejgänget som vi var på Trojan, underbart är ett bra ord att beskriva det med, underbart!Det var så obeskrivligt bra. Måste ses snart, gillar inte att glida isär från folk såhär!

Ska nog rensa hjärnan med en ridtur på Chican oavsett hur min träningverk blir, behöver det verkligen! Min underbara fina ponny.
/Jossan

1 december 2010

IN YOUR EYES I AM HOME


sitter i skolan och väntar på bussen, har haft pedagogiskt ledarskap... var tvungen att skriva mer på min hemtenta och tänka ut en spännande redovisning tills på måndag, jippi där rök min efterlängtade pluggfria helg. meen jag deppar inte för det, hade ju trots allt världens underbaraste slut på måndagskvällen den här veckan! mmm, bara går omkring och ler och ser allmänt fånig ut, bara för att fjärilarna i magen hoppar runt. fast jag gillart, o jag gillar killen med. så in i bomben mycket!


julstämningen är förresten på topp här i skolan, handelsmässa imorgon och temat är JULMYS! montrarna glimmar och plingar julsånger, underbart gulligt. bussen kommer om 15, hörs senare!

/Jossan