30 januari 2011

Kärlekens Tunga


Go' kväll. Har just proppat i mig en hel skål popcorn, mums! Har varit en riktigt skön helg! Mycket bilkörningför min del, nu är jag igång igen, öva öva öva!! Ska bli duktig så att jag kan få mitt körkort! Vilken frihet, bara kunna åka iväg när man vill, vart man vill, hur länge man vill, sweet!

Red Cantar idag, som varje söndag, hon gick som värsta VM-hästen, i alla fall om man jämför med dem som jag red ihop med i ridhuet, haha, höll på att dö för att jag inte kunde skratta. Kunde inte titta på mamma heller, för då hade det blivit asgarv. Lite pinsamt att skratta åt ägarna till stallet kanske, men tusan vad fult de red! Roligaste jag sätt den här helgen tror jag! =)

Längtar till nästa helg, den femte februari, då fyller jag arton. Känns wätt gött faktiskt! Ska fira min stora dag med Emelie & Louise hos mig med tacosmys hade jag tänkt. Ska fråga dem om de vill det!

Nu ska jag krypa ner i sängen & få min skönhetsömn. Puss / Josefin.

29 januari 2011

Drömmer mig bort...


...till sommar, varmt & skönt, natten är ung!

Det är ju iaf plusgrader idag, en liten bit på vägen! =) Ska snart åka & handla mat med mammsen, tog en låång sovmorgon idag så jag har bara varit upe i ca 2 timmar nu. Skönt! Idag ska jag göra ingenting... stå länge i duschen med inpackning i håret & bara njuta! Hoppas ni får en bra lördag, det ska jag ha! Min sista lördag som sjuttonåring! I Love It!

/ Josefin

27 januari 2011

God Morning Sunshine!


Sitter i väntan på att svenskalektionen ska börja... vill här i från! Vill hem till min sköna säng & sova. Vill färga håret fast vet inte när... kanske ska vänta lite med att blir sommarblond?! Det är ju trots allt bara snart februari. mm, jag väntar till typ mars, april?!


Tjaooo!

/Josefin

26 januari 2011

I Like It


Är det bara jag, eller ska det bli sommar snart!?!?! Börjar bli deprimerad på snöhögarna överallt!!
Ska dra mig ut till stallet snart, mocka lite bajs! Kanske får med mig granntjejen Ebba på tolv år... hon var med mamma i morse & släppte ut dem. Hon hade tydligen studiedag. Knackade på igår & frågade om hon fick följa med till stallet, tuff tjej! Det hade inte jag vågat göra när jag var tolv, fast sen var jag ju världens fegis på den tiden! =)
Min träningsvärk är nu outhärdlig... måste den komma två dagar efter? Sitter & gnäller i min ensamhet.. borde igentligen plugga tills provet på fredag i Arbetsmiljö & Säkerhet. Kul när man har Hasse som lärare så man inte lär sig ett dugg!
Ska byta om nu, till kläderna som ligger i ett eget hörn på golvet, de som luktar häst!
Puss /Josefin

25 januari 2011

Jag Tog En Kula För Dig Och Fick En Smula Tillbaks

Har, tror det eller ej, inte så mycket träningsvärk! Känns bra, då var jag inte så otränad som jag trodde =) Sitter nu & ska ha Samhällskunskap men Peters buss har åkt i diket så vi har ingen lärare... gör någon det som vi blev tillsagda? Nej, skulle inte tro det! Men det är skönt, lugn lektion nu bestående av typ facebook & hästnet, då är jag nöjd! Sen har vi ju bara två lektioner kvar så får vi sluta, skönt att komma hem tidigt!
/Josefin

24 januari 2011

I Will Survive


hemma efter body pump passet... jobbigt, men väldigt kul! Kändes att det gjorde nytta.... har redan träningsvärk i både ben och armar, hoppas att jag kommer upp ur sängen imorgon! Tur att jag bara går 8.00 - 11.40 så att dom i klassen slipper höra mitt tjat så länge. Jag ska fan i mig köpa ett årskort på autogiro när jag fyllt år, ska bli vältränad & snygg, utan godismage! :D

Nu ska jag sova, puss & godnatt!

/Josefin

Förlåt För Att Jag Aldrig Sagt Förlåt

Har just nu Praktisk Marknadsföring B, jag är liite snabbare än alla andra så jag är redan klar med uppgifterna, får därför skissa på ett skyltfönster... grymt svårt att göra det på datorn! Efter detta så har jag läskigt lång rast, sen ska jag avsluta dagen med engelska ända till klockan fyra. Ser inte fram emot det, vill mest bara åka hem & gnälla över min träningsverk från simningen igår. Ska ju träna idag med, kommer inte komma upp ur sängen imorgon är jag rädd för!
Min födelsedag är fortfarande oklar... ska jag gå ut på krogen eller ska jag fira den med mina fina vänner som ännu inte fyllt arton?! Sånt som märks! På fredagen innan har mamma iaf lovat mig plankstek, mumma!
Nu är det bäst att jag jobbar vidare!
/Josefin

23 januari 2011

Sweet Dreams.

Nu är klockan nio, & jag ska göra min säng sällskap & vänta på John Blund! Skönt att sova tidigt. Jag var & red Cantara förut, det gick både lite bra & lite dåligt, mest bra som tur var! Finns otroligt mycket kapasitet i den hästen!
Louise & jag simmade många längder idag, kommer nog att kännas imorgon....& vi ska köra Body Pump klockan halv sju, hoppas att jag överlever både passet & träningsverken som man får på köpet!!
Imorgon börjar nya schemat, går till fyra, lite deprimerande men det får väl funka.
God natt! / Josefin

..


Har nyss ätit frukost, ska åka & bada på Lunby med Louise! Nattdopp mitt i Januari, galenskaper! Ska packa & klä på mig lite snabbt nu... är ganska trött efter gårdagens körkortsplugg, vilket liv jag har. Pluggar körkortsteori på en lördagskväll!!

/Josefin

22 januari 2011

Jump, for My Love


Ska snart åka till motala för att fira lilla Elvis som fyllde 1 år i torsdags. Ska även hoppa in på Vila & hämta min kusins körkortsböcker, hon jobbar där alltså. Jag måste ju börja plugga nu om jag ska få nått jädra körkort!

Pappa stressar ihjäl sig som vanilg när vi ska någonstans, så måste sticka!

Pussar!

21 januari 2011

The Last Day of My Old Life


tjoho, ska nu börja samhällskunskap med Peter, hoppas han är på bra humör! =) detta är förövrigt mitt nya schema som börjar på måndag!

Bokade ett Body Pump pass på måndag med Louise, jag kommer typ dö! Nu kom peter, måste dra, får höras mer ikväll eller något =)

/Josefin

20 januari 2011

Hold Me Tonight


Ooooohhh! Jag är färdig med hemskrivningen, wounderbart!! Jag som tyckte synd om mig själ igår för att Emelie var tvungen att plugga & inte hade tid med mig.... och idag var det jag som var tvungen att plugga istället för att träna med Louise.... nu vet jag ju hur det känns då. Inte ofta man behöver använda hjärnan på Handels, men när man väl behöver det så är det fan inte lite... min hjärna får ju värsta chocken, stackarn!

Nu ska jag inte sängen & vänta på han John Blund... så jag slipper sitta & snarka på bussen imorgon, tycker att det var lite pinsamt faktisk! Hoppas ingen märkte något, hihi.


Sweet dreams!

Love Josefin.

Räknar ner

mysig torsdagsmorgon, försover mig så får med andra ord stressa hela morgonen. Sen kommer bussen, sätter mig & somnar, vaknar av att jag snarkar, kul värre!
Idag ska jag ta mig genom skolan utan att somna får vi hoppas, sen ska jag rida Cantara & göra klart hemskrivningen i Småföretagande.... jippi!

Det är iaf bara sexton dagar kvar tills jag fyller arton, jag håller stenkoll & räknar ner! :)
/Jossan

13 januari 2011

Jossan DJ!


Sliter ut mig såhär på torsdagskvällen med att försöka fixa låtar till discot som vi ska ha imorgon. Känner att det finns mycket som behöver göras.... meen det fixar sig nog! Hoppas att det kommer lite ungar som vill skaka rooomphaa barra! :D Ser faktiskt fram emot att göra något vettigt en fredagkväll istället för att bara sitta hemma & dega! Plus att vi tjänar pengar på det som går till resan till prag i mars, wiho!
Så kom kom till Vetaskolans matsal imorgon kväll alla partysugna ungar!
/DJ-Jossan

12 januari 2011

BloggBert

sitter nu i väntan på.... inte är det tomten iaf, det är den jädrans bussen! kommer om 20, ganska ok. har inte varit aktiv här på ett tag, har gjort massa annat kul istället, typ skaffat mig ett liv! ;) tänker inte tjata om vad jag har sysslat med i en månads tid nu, det blir bara jobbigt! jag blickr framåt! ska börja med körkortet nu hade jag tänkt, ska görat privat tror jag, blir billigast så o så slipper man springa på körskolan stup i kvarten. Malin min briljanta rumpnissekompis gav mig den braiga idén! Hanna & jag har satt igång Cantara nu efter vintervilan, hon är så himla fin så jag tror inte mina ögon! Underbara häst, ska börja rida markabeteslektion på henne, kan bli kul!

ska släppa en bildbomb här någon dag, när jag har några bilder att lägga upp. får vara lite flitig med kameran. som jag var så mycket förut... fattar inte varför jag slutade, tog kort hela tiden förut, det är kul ju!
/Jossan