26 februari 2011

HÄSTIGT ALLTSÅ


Mitt lov har bestått av; hästar, hästar, hästar & lite tid med Emelie. Great, har ridit så mycket att jag fått ont i knät igen... trodde det hade försvunnit. Men icke! Red lektion för Sofia i trosdags, riktigt skönt & givande! Nu vet jag vad vi ska jobba på, Cantara & jag.

Imorgon ska jag & mamma åka till linköping & shoppa lite, samt beställa kök på Ikea till nya huset. Spännande. Nu har innerväggarna kommit upp & det börjar se ut som ett riktigt hus, trodde aldrig att det skulle hända. Har gått ganska långsamt med bygget nu i vinter.

Är lite svartis på Emelie, hon ska flytta till egen lägenhet i linköping... fast jag ska bo där ibland tänkte jag, hihi (A). ... nu ska jag gå & äta paj, mumma! =)
/ Josefin

5 februari 2011

18 ÅR


Nu är jag alltså arton, känns wätt fint!

Igår var jag & klippte mig hos min underbara frissa Jossan, vi heter faktiskt likadant, bara det att hon stavar Josefin med e på slutet, det gör ju inte jag. Hon gjorde mig lite extra fin med lockar i håret för att mamma, pappa & jag skulle gå ut & äta. Vi gick till Sunrise, käkade plankstek, mumma! Är nästan fortfarande mätt. I morse blev jag väckt av "jag må dig leva", mysigt! Fick blommor, Sex and the City boxen med alla säsonger, och ett par sporrar. Precis vad jag önskade mig!

Emelie kommer hit ikväll & firar mig, ska bli kul! Jag har lagt champagne på kylning, bara för att!

Ni får höra mer om min dag imorgon, plus lite bilder kanske!

/Josefin

3 februari 2011

Don't Call My Name


Omklädd & färdig för en ridtur! Hoppas Cantara kan hålla sig i skinnet i blåsten.

Igår bokade jag en klipptid, så imorgon kl 15.45 ska jag klippa mig, ska bara toppa mig, för topparna är döda, stackarna. På lördag kommer Emelie till mig & firar min födelsedag, bra sätt att fira dagen på, med minbästavän. Ringde idag & bokade risk ettan, great! Den 25 februari på Centrala Trafikskolan, skönt att komma igång ordentligt nu. Längtar tills den dagen då jag kan bränna upp min övningskörningsskylt!!

/Josefin

2 februari 2011

Ger Er Sommarminnen, I Bildbomb!






Hey Baby Baby


En engelskalektion avklarad, kollade på film, en film som jag redan har sett; Gökboet, blir så upprörd av den! Nu väntar idrottslektion, men jag har inte med mig några kläder, hann inte packa faktiskt. Får väl ta en promenad! Sen har vi nästan tre timmars hål... funderar på om jag kanske skulle plugga lite då.. eller om jag ska smyga ihop mig med Desse & kolla på One Tree Hill, vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag sega mig bort till idrottshallen... slipper i alla fall spela volleyboll, får så satans ont i armarna av bollen!
/Josefin