27 mars 2011

Sommartid!!


Nu är det sommar... iaf på klockan. En bit på väg! =) Fast inte så mycket sommar så att jag frivilligt cyklar till Fågelstad, haha. Har lite smått panik, imrgon kl. 02,30 går bussen från skolan till köpenhamn, därifrån flyger vi till prag. Kommer hem igen lördag kl. 05.00, herregud, så många dagar med klassen i prag, kommer bli helvilt!! Jag har inte packat klart, hatar att packa, glömmer alltid något hemma. Fullt upp för övrigt imorgon med kom jag på nu... ska följa med och grooma Hanna på hopptävling hos Sissi Lilja imorgon, tar säkert fram till lunch, sen ska jag hem och rida och mocka, efter det hem och packa klart, duscha och lägga mig i väntan på att det ska bli mitt i natten så att jag måste pallra mig upp igen, jippi! Avundsjuk! Någon?! Superstressad jossan, ja! Hinner inte till fågelstad innan jag åker, kommer jag må dåligt över ända tills jag kommer hem! Kommer sakna min söta fina lilla häst. Och kommer inte vara hemma på Emelies födelsedag, Katastrof!!!

18 mars 2011

NEVER SAY NEVER AGAIN


Fredag eftermiddag, sista lektionen väntar... sen drar jag hem i snöslasket! Tar med mig lite plugg hem, rapportskrivningen om att flytta hemifrån. Lika bra att ta hem det och rivstarta så att man blir klar snabbt!

Två decimeter snö på en natt, hur är detta möjligt?! Jag som hade tänkt rida idag... tror jag struntar i det faktiskt. Tar det en dag utan blötsnö, mycket trevligare!
Nu ska jag anstränga hjärnan lite, Caio!

15 mars 2011

SO HAPPY I COULD DIE

Sommar & sol, dessa underbara nätter. Kan man bli annat än lycklig?!

Just nu är jag inte så himla lycklig, ligger hemma & är sjuk...feber & grejer, inget vidare alltså! Börjar dock känna mig lite bättre, kanske blir skola imorgon, vi får se. Annars kan jag vara hemma imorgon så att jag säkert är frisk på torsdag.

Har varit iväg med Cantara & Hanna på tävling nu ett par gånger... Hanna får kämpa med henne, men när hon har varit ute lite mer & lugnat ner sig så kan hon bli en riktigt fin tävlingshäst! Jag är med som groom, så det är mig Cantara dreglar ner, jag får springa på veterinärbesiktningen, hålla täcken, räkna hur många starter som är före, höja hinder på framridningen osv... tufft jobb =) men kul att se hur hon utvecklas för varje gång vi åker iväg! Ska iväg nästa helg igen, mantorpsryttarnas tävling, antar att det är hos Sissi Lilja, hon har ju störst ridhus. Får vi se vad pållen säger om det =)
Tjingeling! =)

2 mars 2011

DO YOU WANT MORE


Pluggeli plugg! är det inte skolplugg så är det körkortsteori... och jag som är trött på att plugga! Dunkar därför på med clubmusik och drömmer mig bort till festernas värld, hjälper ibland! Nu ska jag åka till stallet och ta hand om mina hästar och min lilla kissemiss. Skulle vara skönt att bara kunna dra ut dit själv... men det kommer väl om några veckor! =)

PUSS