29 april 2011

It's Happening




sitter med en saftig hemtenta framför mig.... orkar inte ens försöka förstå vad det är jag ska svara på, inköp & varuhantering är ju så fruktansvärt kul....! Har även fått min vanliga vårångest när jag ångrar mitt gymnasieval.... var likadant förra året, då ville jag byta till samhäll-ekonomi, i år vill jag byta till hästprogrammet på vreta... men ingen idé att göra det, vägrar att ta studenten senare än nästa år, verkligen vägrar!

har en liten släng av panikångets med.. så mycket som ska hinnas med nu på en månad, huset ska bli så klart så att vi kan flytta in, massor kvar att göra. Plus att jag har pluggperiod i skolan, prov jämt. har även ångets över att jag inte hinner plugga till körkortet, faaan! när jag får så mycket att göra så stänger jag av mig, o liksom gör ingenting för att låtsas att jag inte behöver göra nått. då blir jag ännu mer stressad... ond cirkel det där!

PUSS

14 april 2011

education



Har lunchrast, vill bara hem... sitter här ensam i korridoren & tjurar. Vill hem & rida min söta lilla ponny, vill hem & sova..... vill vill vill, det är mycket som jag vill....& mycket som jag måste, typ plugga. Kommer bli mycket plugg i helgen, ligger lite efter, har inte orkat jobba ikapp efter att jag var sjuk, ingen motivation i hela kroppen.. eller jo, fast bara till andra saker, sånt som jag inte måste just nu.

Orkade inte ens duscha imorse, halvsmutsigt hår, orkar inte bry mig. Min hjärna har stängt av sig, den tog lov ungefär en vecka för tidigt, precis som vanligt, & vem får lida för det?! Jo jag såklart, äsch orkar inte bry mig om någonting just nu.

Hanna frågade mig imorse om jag kunde följa med på täling till Söderköping på lördag, bläää vad långt bort! Plus att det är Skänningeknixen då, & det är tradition att jag & Louise står där & fryser arslena av oss, får inte missas. Så Hanna får faktiskt åka & hoppa själv.

Har sjukt ont i höfterna från Core-passet igår, känner mig som en stel gammal kärring, snyggt! Nu ska jag stappla iväg & ha öfa-lektion... jippie.
PUSS

13 april 2011

MITT I VECKAN


Snart är veckan slut... sen är det påsklov, guuud så göddigt! Tänkte att jag skulle slappa men det verkar bli ganska mycket att göra... som typ:

*tvätta bilen

*dra åt snören i två hagar

*smörja Chicans utrustning

*räffsa trädgården

*måla taket i nya huset

*plugga

*leta praktikplats

*träffa kompisar


fullt upp, så himla typiskt mig. Samlar alltid på mig massa saker att göra till loven. Har iaf sökt sommarjobb idag, skickade iväg en ansökan till Klosterhotellet i Vadstena, de sökte receptionist plus några andra småtjänster och det kan väl vara roligt, plus att man får lite cash. Hoppas jag får det bara, skulle bli superglad då!

PUSS

12 april 2011

YOU KNOW









mjauu =)

Längesen jag var här, resan till Prag var kanoners! Arbetet på mässan var helt okej, & höjdpunkten på veckan var ju torsdagskvällen när vi var på Europas största disco, fem våningar med olika musikstilar på, galet kul! Saknade dock mammas mat sjukt mycket, blev jobbigt att äta ute två gånger om dan, tröttnade på det. Beställde därför stuvade makaroner & falukorv på lördagen när jag kom hem, mumma! Sen blev jag sjuk i en hel vecka... tålde nog inte bacillerna i Tjeckien...

Har nu iaf varit i birdtown så ångesten över det har släppt =) fast nu vill jag dit igen snart, annars får jag abstinens efter killen!


PUSS