8 februari 2012

Bacillusk


är mot alla odds fortfarande sjuk, helt otroligt! var hos doktorn i förrgår o kollade mina enormt svullna halsmandlar, men typiskt nog hittade de inga spår på halsfluss...imorgon är jag ledig, ska ha praktik på lördag istället.
i lördags hade jag partaj, bjöd på mat o grejade. riktigt trevligt! spelade dock ölspelet lite för länge innan vi åkte till krogen-resulterade i några obehagliga toalettbesök på NH. linus kom o hämtade mig som tur va, snälla snälla linus!
mådde pyton dan efter, o då svullnade mina halsmandlar....kändes ju kanon!

//Josefeeean

2 februari 2012

elektrisk


hemma idag med, är nästan frisk nu så imorgon blir det förhoppningsvis praktik! sitter i soffan med tiger o kollar på tv, slappt o skönt :) igår kollade pappa o jag på ronny & ragge, haha tror det var det som gjorde mig friskare!
// Josefeeean

1 februari 2012

drunknar i näsdukar

så himla förkyld, fy sjutton! hinner inte med att va sjuk, har ju massa kul (och tråkigt) som måste göras! födelsedagspartaj på lördag för fasen! jag kan ju inte vara sjuk på min egen fest... sitter i soffan och kurerar mig med en spinnande liten Tiger i knät. ska till min nya praktikplats imorgon, Vadstena Klosterhotell, superskoj med nya uppgifter! tröttnade på att vara i butik, det var inget för mig. nu ska jag snyta vidare, ha ha.... see ya!
/Josefeeeaan