14 juli 2012

Are We Gonna Have A Party?!

Sitter hemma hos Emelie. Har lagat mat, svart spagetti,sås och kött.Ska lägga upp bild imorgon!! Nu har vi gjort oss iordning och ska börja förfesta för att sen dra vidare på fest i Johannelund, awsome!


Just Chilling

Åkte till Matilda igår och hade det trevligt. Kollade på Baksmällan och garvade halvt ihjäl oss...motherfuckeeeeeer! Var allmänt aströtta och mest bara flummade, som vanligt alltså, riktigt bra kväll!

Idag ska jag inte göra någonting, eller aa inte nu i alla fall. Ska på fest ikväll med Emelie så måste ju duscha och ta mig in till Linköping, hoppas det blir en bra kväll detta! Längesen jag partajade så det ska bli kul!

13 juli 2012

Sömnlös på landet

Det gick inget vidare att sova med en bökande Maja i sängen inatt. Inget jag kan rekomendera. Tiger tyckte inte heller att det var någon hit. Börja helgen med taskig sömn och två småtjejer som bråkar om i princip alla, högljudda tjutande småtjejor, det går extremt bra ihop med min pms som börjar komma krypande.
Släppte ut hästarna i morse - utan spöregn! Sen gick jag iväg till huset vi hyr för att ha som förråd och städade. Jäklar vad smutsigt det var, fick gno som bara den! Sen åkte jag och handlade, pantade gjorde jag med, pantade för 115 kr och handlade för 112 kr - ganska snyggt jobbat måste jag säga!
Nu känner jag mest bara för att gå och lägga mig. Vänta på att mamma och mormor kommer framåt kvällen. Leta efter en försvunnen cykelnyckel....måla tills fan kommer och hämtar mig... Nej fy så tråkig jag är nu!
Var ute och gick med min katt Tiger förut. Hon är innekatt så hon får bara vara ute i koppel. Bor så nära en stor väg så skulle hon vara ute ensam skulle vi snart få skrapa upp henne från vägen. Vi gick bort till några träd så att hon fick klättra lite. Satt där uppe, tittade skräckslaget på mig och jamade, hon gillar att klättra upp, men inte ner, knasiga katten!

12 juli 2012

Pyjamasparty!

Tänk er att sova ihop med detta yrväder
Inatt har vi nattgäster, tre stycken. Syrran och hennes små tjejor Maja och Stina. Jag fick äran att sova med Maja, som ligger tvärs över sängen och snurrar runt, just nu ligger hon i min säng och pratar med sig själv. Det ska ju bli spännande och se om jag får sova något inatt!

Var hos Emelie förut idag, mycket trevlig! Blir alltid så långa mellanrum mellan att vi träffas. Vi tittade på gamla bilder och videor, herrejösses! Så snygga alla var när vi gick i högstadiet! Vi funderar även på att åka på Emmabodafestivalen som är nu i slutet på Juli, vi får se om vi får ihop några fler som vill hänga på!
Balfin Emelie!

En vän med en bil

Värst vad folk åker förbi vårt hus och glor....minst en bil om dagen kommer det, suck.

Igår var jag fullt upptagen med att greja här hemma. Jag började med att städa tvättstugan....det så seriöst ut som att en bomb hade exploderat där inne! Tog sin lilla tid att städa, men fin blev det! Åkte med massor av kassar till återvinningen och kände mig väldigt miljövänlig. Väl hemma igen laserade jag plankor till altan taket och sen gick pappa och jag till huset som vi hyr och har som typ förråd, vi skulle plocka undan för det kommer en ny hyresgäst där i Augusti. Klockan var väl typ nio när vi var klara. Då var jag så rastlös att jag tog mig en pw för att rensa huvudet på tankar, väldigt skönt. Sen tog jag en dusch och gick och la mig vid 11, skönt att komma i säng innan midnatt för en gångs skull!
Idag vaknade jag vid nio, fick gå och väcka pappa för ovanlighetens skull, han som alltid brukar vara uppe med tuppen! Käkade frulle och stack till stallet, släppte ut hästarna och mockade, mamma är nere hos mormor ett par dagar så jag får ha hand om stallet själv.

Nu ska jag göra lite lunch, Josefins special blir det, spagetti, falukorv och sås som man lägger i en form och sen lägger man ost över och så får det stå i ugnen en stund och gotta till sig. Mums!

11 juli 2012

Come Closer

Hur uttråkad kan man egentligen bli av att vara arbetslös...det har jag svaret på, hur uttråkad som helst. Speciellt när man har en häst som man inte får rida på. Blir galen av att vara så osocialiserad, så igår ringde jag till Matilda för att få lite sällskap. Skönt att bara prata lite skit ibland, vi funderar på att åka till nån av deras stugor i helgen. Det vore ju så himla skönt att komma hemifrån och göra ingenting! 
Snygga som fan på fyllan!

10 juli 2012

hissen eller dissen?

Satt hos frissan i två och en halv timme för att få till frillan. Vet dock inte om jag ska ljusa upp slingorna lite till eller inte, får känna efter i några dagar först. Annars mycket nöjd tjej! Så vad tycker ni?

9 juli 2012

Har bestämt mig....tror jag!

Det blir att toppa håret och sedan färga ombre imorgon! Har äntligen bestämt mig, om jag inte ångrar mig igen vill säga. 
Tycker det är så himla snyggt!! Vad tycker ni? :)

Hår

Jag ska till frissan imorgon och klippa och färga. Äntligen. Vet dock inte hur jag vill ha det....ljust eller mörkt?     kort eller långt? uppklippt eller inte? Hjääälp mig!!






Awsome



Vad tycker ni om killarna från igår kväll? Inte så illa va!

Började min dag med att bli väckt av att pappa spikar utav bara helvete på altanen, klockan åtta. Fy tusan vad roligt, speciellt eftersom jag var så sjukligt pigg igår kväll och inte kunde gå och lägga mig förens jättesent. Skickade ett sms till Emelie och undrade om vi skulle leka idag, vi får väl se när hon svarar, gissar på framåt ett - två. Riktig sjusovare är hon!
Ska eventuellt till Vadstena ikväll och spela minigolf. Men har hört rykten om regn och då är det ju ingen hit att spela....hoppas på uppehåll!

8 juli 2012

mums!





Rock It

Johanna <3
Ledsen att jag inte skrev något igår, eller jag gjorde ett inlägg från mobilen men det vägrade ju fungera tydligen. Orkade verkligen inte, höll ju på att dö i värmeböljan! Gjorde inget vettigt på hela dagen. Men framåt kvällen drog jag till Johanna efter många om och men och en eventuell hjärnskakning. Hon bjöd på mat, prat och filmtittande. Mycket trevligt! Skönt att vara lite social, blir galen av att bara gå hemma hela dagarna!
Idag har jag enbart softat och ätit, dreglade lite på One Tree Hill en stund förut, mumma! Ska upp till stallet och ta hand om min häst nu snart, hennes ben har faktiskt varit lite bättre nu i ett par dagar, håller tummarna så jävla hårt nu!!

6 juli 2012

Stubbe


Här ser ni hur stubben ser ut!
Det är en långfranska som man tar ur innehållet ur, sen gör man en tjock köttfärssås med chili och lägger i brödet, efter det lägger man på ost och skjutsar in det i ugnen en stund. Äter med sallad så blir det godast! Mums, alla borde verkligen prova!

Snickarn

Pappa kom hem och ändrade på mina slappar planer. Bar virke i mängder från altanen som ska målas. Sen skulle altanen städas och efter det var det dags att åka till magget för att hämta en byggnadsställning. Altanglaset kommer nu i veckan så det blir att ligga i ordentligt!
Snickarpappa
Tog en cityseeing först till ÖB för att köpa spik åt pappa och sedan till Stallbutiken för att köpa kattmat. Nu ligger jag däckad i soffan och väntar på att klockan ska bli kvällsmat! Ikväll blir det stubbe, det är grejer det! Låter kanske inte jäkla gott men det är det. Får slänga upp en bild sen så ni får se!

Kattsovareväder

Sitter i soffan efter att ha kommit hem från stallet. Är så skönt när man gör färdigt allt efter utsläppet, då har man hela dagen till att göra annat. Chican stannade utanför hagen och åt gräs....lååånga grässtrån som stod rätt ut ur munnen på henne, hon åt tistlar också, det måste ju verkligen vara jättegott! Hon såg för rolig ut i alla fall. Idag ska mamma och mormor åka till Ödeshög. Mormor ska ta några prover på vårdcentralen och sen ska mamma sova där inatt så att hon slipper vara ensam. Då blir jag ensam i någon timma innan pappa kommer hem från jobbet, skönt, jag som nästan aldrig är ensam hemma.
Mormor var uppe och virrade inatt, hon sover nämligen i allrummet utanför mitt rum för gästrummet är inte färdigt än. Jag hörde hur hon var uppe och tassade omkring i mörkret. När jag frågade vad hon gjorde så försökte hon hitta till toaletten, fick hjälpa henne dit, yrvakna lilla mormor visste knappt vart hon var någonstans. Sen sov hon resten av natten och det var ju skönt :)

5 juli 2012

Run The World Girls

Nyduschad!


Nyttig eftermiddag idag! 
Tränade 20 minuter på min crosstrainer, gick riktigt bra! Brukar vara helt slut efter ca 10 minuter men idag kändes det som om jag skulle ha orkat hur länge som helst, skön känsla! Efter det tog jag en långdusch. Rakade benen, hade i hårinpackning och ansiktsmask. Sen smörjde jag in mig efteråt, extra skönt att ta hand om sig ordentligt efter att ha tränat! Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för imorgon vankas det arbete med altanen.

Följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin

I Love It

God middag! 
Har gjort massa justeringar på bloggen idag, kände att det behövde fräschas upp lite!
Ligger i sängen och fixar  medan jag väntar på att maten ska bli klar. Var uppe i stallet i morse och tog hand om min lilla Chic. Hon är fortfarande svullen om senan på en frambenet. Jag hoppas på att det ska bli bättre så att vi kan komma igång och rida igen. För att svullnaden ska gå ner så har jag på kyl liniment och sen bandagerar jag, byter bandage varje kväll. Jag och mamma passade på att mocka när vi ändå var där. 
Nu står mamma och lagar stuvade makaroner och falukorv, mums! Min mormor är här på besök, hon har varit lite krasslig så hon vill inte vara ensam så då bor hon här några dagar. Riktigt sjukstuga här med en skadad häst och en sjuk mormor. 
Jag och Chic på terrängbanan i våras!
Idag har jag planerat att göra nästan ingenting, bara ta det lugnt! Pappa stressar runt så dant med allt som ska göras i trädgården nu i sommar så man blir helt virrig. Han behöver alltid min hjälp, så vi får väl se hur han ändrar på mina slappa planer idag. 

4 juli 2012

Chasing The Sun

Dagen började med att ta hand om hästarna, jag har även  lunchat på Café Gusto med Johanna och varit på umo och fått nytt recept på p-piller. Sen efter lunch kom pappa hem, då hade tältet som vi ska ha virke i nästan blåst iväg, fick sätta fast det i panik! Nu i eftermiddag har jag sökt jobb, hoppas det nappar någonstans i alla fall! Svårt att hitta jobb som är i närheten där man bor som man är kvalificerad att söka...
Nu ska jag in och handla lite och sen är det kväll, tänker inte göra ett dugg mer idag!...möjligtvis äta lite godis.