27 oktober 2012

Lördag 27e Oktober

Här sitter jag, ensam hemma. Mamma och pappa har åkt iväg till Motala för gallejj och blir borta över natten. Jag skulle egentligen ha gått ut ikväll jag med men nu är jag hemma och är småsjuk och hängig istället. Ska kurera mig på bästa sätt genom att äta tacos, mysa med katten i soffan och titta på film och käka popcorn! Förhoppningsvis mår jag bättre tills på måndag, då ska jag nämligen inventera på Karlsson från 08.00-21.30 puh! Måste vara bra tills dess, får ju ta alla tillfällen som ges att jobba!

I veckan som gått har jag skrittat Chican, umgåtts mycket med Matilda, varit på föreläsning på Sharpman om den åldrande hästen samt varit hos mormor på fikamys. Det är typ vad jag gör om dagarna, nästa vecka ska jag dock in till bibblan och skriva om mitt CV (har inget wordprogram på datorn) och söka lite jobb :)

Hoppas ni har en roligare lördagskväll än vad jag har!
Bäbis-Tiger


23 oktober 2012

Julsugen!

Här sitter jag och lyssnar på julmusik. Längtar verkligen till julen, tycker det är så himla mysigt!

Jag har varit uppe och fixat stallet och skrittat, nu sitter jag hemma och tinar upp, är ju sjukt kallt ute! Tar mig en banan och trollar fram lite energi så att jag kan ta en powerwalk om en stund :)
Ikväll ska jag hem till frugan och äta pizza och ta en vardagsfylla, bara för att vi kan liksom. Lite busig måste man ju få va!

22 oktober 2012

Måndag

Idag har jag haft mycket för mig!
Gick upp skapligt och fixade stallet och skrittade Chican, hemskt väder, regnade på tvären. Sen hem och bytte om och följde med Matilda till hundarna som hon är dagmatte åt. Gick ut med dem och gosade med dem lite, sen åkte vi till Motala och glodde i affärer och tog en fika :)
Svante & James

Teckla 

21 oktober 2012

SÖNDAG

Hej hej, hemskt mycket hej!
Den där boken jag köpte ni vet, Femtio nyanser av honom, den lästa jag ut på nio timmar. Den var verkligen bra, kunde inte slita mig från den, var bara tvungen att läsa klart den. Så jag kan rekommendera den starkt!!
Igår var jag i Linköping med mamma och shoppade. Typiskt att man inte hittar något att köpa när man väl har pengar, men men blev lite skor och tröjor i alla fall :) Om ni har tur så kommer det upp lite bilder.
Idag hade jag Ebba som hjälp i stallet, vi borstade hästarna, skrittade dem för hand och sen mockade vi. Ovant att ha någon annan i stallet än mamma måste jag säga ;)

16 oktober 2012

Femtio nyanser av honom


Idag har jag varit i Motala med Louise. Vi lunchade på Chill Out, och sen kollade vi i affärer. Jag köpte mig en bok (vuxenpoäng!!), den ska ju vara så bra säger alla så det är väl bäst jag läser! :) Sen ringde chefen och då var det bara att åka hem och jobba, bara lite skrapning kvar nu sen är vi klara och jag kan få min lön, hurra!!

Under veckan som gått har jag hunnit med bland annat,  världens tråkigaste utgång, vara barnvakt åt Elvis och sola med Louise. Samt hängt mycket i stallet förstås! Och städat. ;)

12 oktober 2012

11 oktober 2012

Shopping!

Idag har jag varit på Shaprman och shoppat! Köpte nya jodhpur av märket Mountain Horse och sen hittade jag även ett fleecetäcke som jag köpte, riktigt fynd, 200:- skönt att få handla lite! Bocka av på min måste ha-lista ;) Glömde dock att fota, så bilder får ni imorgon! :)
Nu väntar jag och Tiger på att klockan ska bli nio så att vi kan kolla på vår favorit serie Revenge på tv 3! :)

Vad är det för dag idag?

Så känner jag alltid när jag går upp, har ingen koll alls.
Igår kom Matilda hit på fika, stannade länge, hade jätteroligt!
Jag sorterade sista vagnarna potatis, bara några lådor kvar :)
Idag vet ja inte vad jag ska göra, vi får se.

Vad tycker ni om den nya headern förresten? :)

8 oktober 2012

Måndag 8e September

God kväll!
Blev väckt i morse kl 07 av att telefonen ringde, på min lediga dag ringer chefen och väcker mig. Ändringar i vädret så jag fick ändra mina planer och jobba, började dock inte förens vid 10 hugget så det var ju skönt! Skulle åkt till Sharpman och köpt nya jodhpurs var planen men det får jag göra imorgon istället. Mina gamla åkte i soptunnan, totalt utslitna! Har gjort en lite måste köpa lista som jag ska beta av när jag får lön, ska bli skönt att kunna handla sånt som man måste ha utan dåligt samvete!
Nu har jag kollat på ensam mamma söker och nu blir det att hoppa i sängen och sova.
Puss och godnatt!
Stiffler. Saknar lille grisen! 

7 oktober 2012

SÖNDAG

Idag tog Chican och jag en morgonpromenad igen. Dock inte i samma galna fart som igår, lite mer normal takt idag :) Sen hem och duscha och efter lunch kom Yvonne och Tommy och firade mamma som fyllde i onsdags. Vi fikade på kladdkakan som jag gjorde igår, riktigt smarrig var den! :)

6 oktober 2012

She Wolf....

.....har spelats flitigt i mina öron de senaste veckorna när jag har sorterat potatis! Ska berätta lite mer vad jag gjort de senaste veckorna :)

Söndag 23/9. Jag började sortera potatis. Blev helt yr i skallen de första minuterna när jag skulle stå där och kolla på potatisen som flög fram på bandet. Fick ordning på skallen och plockade på med Peter och Margareta.  Var totalt slut och iskall när jag kom hem, satte mig framför braskaminen och sen gick jag och la mig kl 21.00!

Måndag 24/9. Var oförskämt pigg(???). Vi jobbade på bra, alla vi sju potatisplockare!

Sen hände det väl inget kul på några dagar, bandet pajade lite på onsdagen och sen regnade det. Vill tillägga att jag jobbade 12 timmarspass.

Fredag 28/9. Händelserik dag! Skulle ta en sten från bandet och slänga i kasta-lådan. Tog upp den och den rörde på sig, skrek rakt ut och insåg att det var en padda! Peter och Margareta skrattade åt mig! När jag cyklade hem på kvällen var jag helt utmattad och trillade av cykeln när jag kom hem. Pang sa det så låg jag där med cykeln över mig. Skrattade så jag grät! Låg där länge och skrattade, var så där trött så att det nästan känns som att man är full ni vet?! Allt blir hysteriskt roligt. Låg där länge, det var ju ruskigt skönt att ligga ner kom jag fram till när jag började känna efter.

Den här veckan har varit lite mer fram och tillbaka. Det har bara varit jag, Jan och Johan som har jobbat, fyra man mindre än vi var förra veckan. J och J har hämtat två vagnar potatis i taget och sen har de ringt på mig så har jag kommit och hjälpt till att sortera. Har cyklat fram och tillbaka tre - fyra gånger varje dag, tror jag.


Har även hunnit vara lite social (!!!) i onsdags kom Matilda med tårta och firade min mamma som fyllde år, sen i torsdags åkte jag till henne och tittade på lite saker i stallet, köpte ett täcke av henne (får inte glömma att jag är skyldig na 200 spänn!!) och sen kollade vi film och käka kebab, fin kväll! Igår kväll var jag på Gusto och käka kvällsmat och snackade skit med Johanna, fin vecka det här! Om man bortser från att jag börjar bli ruskigt förkyld :(


Stampa med Leroy!

Alltså älska hans moves!! Dom ska jag börja köra på dansgolvet......de här också, tuta och kör barra!! ;)

Hallå där!

I'm back! Har nu ledigt från potatissorteringen till mitten på nästa vecka, sjukt skönt att slippa ställa klockan på sex varje morgon! Idag sov jag länge (till nio) och sen var det stallet som gällde. Tog en pw med Chican, som gick sjukt fort hann nästan inte med! Sen rensade jag täcken och tillbehör i sadelkammaren, slängde en hel del som är gammalt, för litet eller som jag aldrig använder. Nu är jag hemma, ganska rastlös, och ska snart göra kladdkaka, mummmmms! :)
Slänger in nått inlägg senare om vad jag faktiskt har haft för mig under tiden som jag inte varit inne här!
Första gången jag red på Chican, lyckan var total, jag var 11 år.