31 december 2012

Årets sista dag!


Då var året slut, och vi överlevde hela, ha!
Har varit på jobbet idag, satt i kassan och sen städade jag lite på klädavdelningen med. Stängde tre idag så kom hem ganska skapligt, medans det var ljust (!!). Nu har jag myst med Tiger och kollat runt lite på blocket. Elvis är här med, han babblar konstant, aldrig tyst. Springer runt o leker o har sig. Han ska sova här inatt :)
Ska nog snart till stallet och mocka, sen ska jag försöka göra mig lite snygg. Ska ju faktiskt ut och festa. Ser fram emot nyårsmaten, pappa ska bjuda på förrätt och oxfilé och hasselbackspotatis, så jävla gött!!!

30 december 2012

Bilder från helgen

Söndag 30:e December

Hej bloggen! Allt bra? Med mig är allt kanon, har njutit av min lediga helg. Varit utomhus, varit i stallet, ridit, träffat Emelie, varit på Hamlet och ätit plankstek och sett Mammas pojkar på bio. Fett awsome! Jag städade ut julen i eftermiddags, var så trött påt, ville ha tillbaka mina fönsterlampor! Nu planerar jag nyår, ska ut och röja i linkan med Louise och Vickan, men först ska jag äta gott med mor och far och Elvis.
Imorgon ska jag jobba, jippi! (höhö) fast är ledig på tisdag så jag kan va hur bakfull jag bara vill :D Sen jobbar jag sex dar i rad, men det är ju en annan femma.

27 december 2012

Torsdag 27:e December

Sitter just nu i personalrummet på jobbet o har lunchrast. Skönt o få äta lite, o slippa vara trevlig en stund. Jobbar hela dagen idag, 9-19 så lär vara skapligt trött ikväll. Speciellt med tanke på att jag var ute o festade i förrgår. Lite sliten, och totalt blåslagen efter att ha trillat i trappan på Harrys ;) Jobbar imorgon med men sen är jag ledig helgen, första lediga helgen sen jag började detta jobbet. Då ska jag umgås med Emelie som är hemma från Jönköping, och så ska mamma, pappa o jag gå ut och äta och gå på bio :) Ser fram emot min lediga helg nått grymt!!!

19 december 2012

Decemberyra

Jag ska nog inte skriva så mycket idag. Kan komma mycket skit då. Har i alla fall varit sjuk i tre dagar nu (fem om vi ska räkna de jag jobbade med) men imorgon ska jag jobba igen! Har julpyntat lite idag, både hemma och i stallet, blev fint. Känner att jag skulle kunna spy ut flera kilometer text här nu men får nöja mig med att säga att jag längtar till jul och utgång med bästis på juldagen! Fokusera på det positiva! God natt!