30 januari 2013

Älskar't!!

Hello darlings!
Jag beställde en jacka och en klippmaskin igår, och idag får jag sms om att jackan redan har kommit, herreguuud vad braaa!! Ska in och hämta den efter maten.
Idag har jag och Chican  varit ute på en tur i skogen, travade lite med, härligt!
Resten av dagen ska jag ägna åt att städa, jippi ;)

23 januari 2013

Den är död!

Min nya mobil dog ikväll, blev helt svart bara och nu går den inte alls att starta, efter knappt 2 månader :( får använda min gamla nu tills jag kan åka in och lämna in telen på lagning...

21 januari 2013

Jag klarade det!!


Jag överlevde 9 timmar på jobbet, trots superduper mycket feber under ett par timmar. Började kl 06, kändes konstigt att gå upp vid 05! Vi började inventera direkt och var klara vid 08. Mutade mig själv med att äta kebabtallrik till lunch på restaurangen mittemot butiken för att stå ut hela arbetsdagen. Nu är jag dock ledig i tre dagar så nu ska jag satsa på att bli frisk!
Igår gick jag med på att springa Tjejmilen med Louise och Alexandra 7 september. Nu har jag ju nått att träna inför iaf! ;)

19 januari 2013

Några dagar i bilder

Helg för fan!

Igår var jag och Louise och tränade på medley, jag köpte träningskort. Så nu jäklar kör vi tänkte jag, idag vaknade jag dock upp och var superförkyld, fick feber i eftermiddags med. Känns ju inte alls kul! Maja är här idag, hon ska sova över. Vi var ute och raggade en sväng inne i Skänninge idag, eller aa vi köpte ju egentligen bara lördagsgodis :)
Jag har lite träningsvärk idag, öm överallt men det är gött! Benen bara skakade igår efter en timme på gymmet. Sen när jag kom hem red jag ut en sväng, big misstake!, var ju fan -17 ute och jag kollade inte på termometern förens efter att jag ridit i godan tro att det var max -10. Höhö inte konstigt att jag tappade känseln i nästan alla kroppsdelar!
Min telefon och min dator vill inte riktigt vara sams, så det kommer ett mobilinlägg med bilder efter detta, det ska ju liksom höra ihop då.  Nu ska jag nog krypa ner i sängen och kurera mig.
PUSS OCH NYP I STJÄRTEN! ;)

15 januari 2013

Maaat


En sämre tisdag


Har ju haft bättre dagar i mitt liv! Gick upp vid 10, mådde inte så bra. Åkte till jobbet och jobbade 12-16. Såå omotiverad, plus att vår praktikant slutade, efter typ en vecka. Så nu får vi täcka upp hans tider med....blöööö. Köpte schampo och balsam och weinerbröd innan jag åkte hem. Mumma! Nu håller jag på att laga mat till mig själv. Kom på att jag bara ätit två mackor, två bananer och ett weinerbröd idag. Så nu blir det kyckling, beasås och pommes :) Sen ska jag till stallet i snöstormen, blööö på det med!
 Pussss hejjjj!

13 januari 2013

Dunderförkyld.se

Vill ha sommar!!!

Blev ruskigt förkyld inatt - igen. Blir så trött påt, jag som ska komma igång och röra på fläsket. Måste bli frisk! Fast å andra sidan så är det nog bra att vänta lite, så att alla som skaffar nyårslöften hinner bryta dem och ger mig lite mer plats på gymmet ;)
Idag bestod jobbdagen mesta av skitsnack med Matilda, var jättelite att göra och dåligt med kunder. Ingen som har några pengar kvar antar jag. Nu är det fyra jobbdagar kvar, sen får jag en ledig helg! Underbart!! Åh jag vill se filmen Ego när den kommer på bio 25:e januari. Nån som vill gå med mig?! (A)

12 januari 2013

Löördag!

Hihi, såg att jag skrev fel veckodag på förra inlägget. Var lite smått förvirrad av alla helgdagar hit och dit.
Hade världens lust att skriva nyss,den försvann plötsligt. I veckan har jag mest jobbat och varit i stallet, som vanligt. Skrittar Chican lite mer intensivt nu för senan är så fin att snart ska vi börja trava igång! Försöker välja vilken klippmaskin jag ska köpa....finns ju några att välja mellan. Vill ha en sladdlös som är tystgående, tips någon?!
Ska även försöka få tummen ur röven och skaffa mig ett gymkort. Skulle köpt det i början av veckan men vart så jäkla förkyld. Ska nog köpa måndag eller tisdag :)

3 januari 2013

Onsdag 3:e Januari

Hej hopp! Gissa vad jag har gjort.....just det, jobbat, som så många gånger förr ;) Fast började 12 idag så hann få lite fixat innan. Skrittade Chican en sväng och sen fixade jag och mamma stallet. Sen hann jag duscha i lugn och ro med, riktigt skönt att inte spendera hela dagen på jobbet. Det var dock väldigt lite kunder idag så jag satt mest och surfade på nätet, inte dumt o få betalt för det! :)

Jo just det! Glömde berätta att Chican hade race i hagen i förrgår. Sprang som en idiot, jag trodde senan skulle gå åt helvete igen, men den verkar inte ha tagit så stor skada som tur är! Bara lite lite svullen. Det gick dock värre för gamla Debbie, hon är inte skodd. (Det var ju väldigt gäggigt, trodde de skulle glida in i eltråden flera gånger.) Hon halkade på en isfläck och åkte i backen så det sjöng om det. Trodde hon hade brutit benen men tillslut reste hon på sig. Hon var bara lite stel och fick en utjutning på ena skinkan. Blev riktigt rädd, trodde det värsta hade hänt. Skönt att hon tål mer än man tror, gammeltanten :)