27 februari 2013

Eftermiddagshäng

Vid tre kom Johanna och Linus till mig och hade med sig käk. Göddig hälsotallrik från Gusto till mig och Johanna o Linus käka McDonalds. Vi snacka lite skit och sen drog vi till ÖB. Johanna och jag fick provköra Linus bil på 210 hk, jävla göddig var den!! Tur jag inte har en sån, då skulle kortet ryka fortare än fortast!
Vi skulle försöka få dän Johannas lösnaglar med, lättare sagt än gjort, satt som berget fan!

Today´s Outfit!





Hjälm - Charles Owen/John Wihtaker 
Pannband - John Whitaker
Tröja - Rosetti Riding
Byxor - John Whitaker
Sadel - Zaldi
Fårskinnspadd - Ullared
Schabrak - Hansbo
Träns - Hubertus 
Stövlar - Mountain Horse 
Stigbyglar - Sharpman 
Lindor - Horse Guard 


Bättre start på dan kan man ju inte få! Underbart väder och pigg o glad häst. Pulsade i snön och utökade traven lite till, benet känns toppen, speciellt om jag rider mycket så det kan väl inte va nån fara o börja sätta igång på allvar tycker jag. 
Resten av sakerna som jag skrev om kanske ni får se imorrn! 




22 februari 2013

Så går det upp o så går det ner...

Sorry för mina deppiga inlägg, var lite sur och nere. Men nu är jag positivare, mycket roligare så! :) Idag är vi barnvakt åt Elvis och imorgonkväll ska jag till Johanna o laga mat o hänga. Är mycket jobb, sex av sju dagar nu men så är det ju ibland.


19 februari 2013

Sharpmanfreak!!

Har varit på Sharpman två gånger inom loppet av en vecka. Blir ju helt köptokig där inne. Förra gången köpte jag ett fleecetäcke till Debbie, ett schabrak och lindor till Chican :) Idag köpte jag ett par ridbyxor, ett ländtäcke, ett pannband och ett par blåa stigbyglar till Chican. Ni ska få lite bilder när jag använder grejerna, tålamod vet ni! ;) Ska även bli spännande att se hur klippmaskinen som jag köpt fungerar, får göra en utvärdering på den sen när Chican är mer igång och ska bli av med pälsen. Vi skrittar och travar ju bara än så länge.
Bild från i höstas.,Chican och jag. 

18 februari 2013

Just Living My Life

Bara glassar runt. Är ganska arg från och till, ni som bryr er vet varför. Imorgon ska jag bara ha det bra, rida, söka jobb och åka till Sharpman. Det här med jobb suger ju egentligen. Kanske skulle bli bloggare istället?! Ha ha ha!

17 februari 2013

Dagen efter kvällen före...

Dagen efter. Är på dåligt humör. Hade tråkigt igår. Är pissväder ute. Längtar till 1:a mars!!
Här kommer lite bilder från igår iaf :)

12 februari 2013

What's up?!

Fyllde 20 år i tisdags förra vecka. Sjuk som bara den, men fick paket och tårta och blommor så det blev en bra dag i alla fall. Gick till systemet första gången i fredags, kände mig lite lagom cool faktiskt! I lördags firade jag med redig fylla på parkhallen i Tranås. Johanna och jag öste gärnet till Drängarna! Roligaste utgången sen studentveckan måste jag säga!
Mår så himla bra, toppenhumör! Hejdå till alla tråkiga, sura, negativa människor som tar massa plats. Nu ska jag leva mitt liv, och det till fullo med roliga spontana människor som ger glädje tillbaka!
Därför ska jag, Johanna och Louise gå på torsdagsklubben den här veckan. Superduper!

Just det, var på bio i söndags med Louise. Kollade på Ego. Den var jättebra, alla borde se den! Och Martin Wallström som spelar huvudrollen är ju så snygg!!! Dregelvarning! Ska se den en gång till, med Johanna ;)