28 mars 2013

Tooorsdaaaag

Tjoho! Idag är jag superhappy, Chican och jag tog vår första galopp idag på 9 månader. Kan ni fatta, 9 månader!!! Helt sjukt lång tid. Vi vart jätteglada och pigga både Chican och jag, tänk vad lite fart kan göra :)  Nu kommer jag sväva på moln i flera dagar!
Jag ska iväg och jobba om några timmar, lite fjömpig tid dock. 16.00-19.15 hela tre timmar och en kvart, otroligt lång arbetsdag, hehe. Men det gör inte så mycket, har fått mycket gjort den här veckan eftersom jag är ledig fyra dagar. Kan vara skönt ibland faktiskt, gjorde schema över dagarna så jag skulle hinna med allt, kontrollfreak som jag är.

Här kommer en härlig bild från en fättävlan i Mantorp för sex år sen, göddig fart vi har in i mål! :)


27 mars 2013

Solig onsdag

Ytterligare en solig dag, fantastiskt! Började dagen i stallet som igår, Chican fick på sig sina nya blå lindor och ett av de nya schabraken. Vart riktigt snygger! Efter ridturen och mockningen åkte mamma och jag och hämtade ny skottkärran, och den är så fräsch jämfört med den gamla... nu har jag duschat och ska äta lite pannkakor och sen ska jag åka till mormor.

(Min håriga, tjocka, omusklade lilla 23-åriga ponny står som modell)






Schabrak från Sharpman av märket Schockemöhle 549:-
Benlindor från Sharpman av märket Horse Guard 195:-




Nya och gamla skottkärran bredvid varandra ger en tydlig bild
....skrota den gamla!!


Jag posar lite innan avfärd till stallet ;)

26 mars 2013

Tisdag 26:e Mars

God kväll!
Idag är det tisdag och jag är ledig. Började dagen med en förmiddag i stallet, red på superpigga Chican, mockade och städade lite i stallet. Sen åt mamma och jag lunch och efter det drog vi iväg på en runda. Åkte till lantmännen och köpte en ny skottkärra (vår gamla håller på att trilla ihop, hål i den överallt) som vi ska hämta imorgon, sen köpte jag födelsedagspresent till Matilda och efter det åkte vi till Sharpman (igen!!). Jag gjorde som vanligt av med alldeles för mycket pengar! Köpte tre schabrak, fler lindor, ridstrumpor och en ny matskål till Tiger. Givande dag måste jag säga! Åkte till StallMagasinet och köpte kattmat, saltsten och b-vitamin innan vi åkte hem med.
Såhär såg jag ut idag. Nya jackan från New Yorker, brillor från Åhlens, 
jeans från Gina Tricot och skor av märket Converse. 

Ridstrumpor från HV polo 89:-/st

Tigers nya matskål 159:-

Shopping

Ska visa vad jag shoppade i fredags, det mesta av det i alla fall. Skärmskyddet till min mobil är ju inte så kul att se. Sen har jag två lampor och ett bord som inte är uppe än, det får ni se senare :)


Linne från Cubus 149:-

Linne från New Yorker med nitar på kragen 169:-

Jacka från New Yorker i mockaimitation 299:-

Hårringar från Accessorize 45/59:- styck. Den med nitar kostar 59.

Långklänning från Gina Tricot med spets 199:-

Jeans med hål vid knäna från Gina Tricot 399:-

Tröja från Gina Tricot 349:-

Underkläder från Cubus trosor 69:-/st bh 169:-/st
Nagellack från HM 39:90:-/st

Lampa från IKEA 299:-

25 mars 2013

Måndag igen

Hej på er! Har varit dålig uppdatering under helgen men hat haft så sjukt mycket att gör och så lite ork! I fredags var ju jag, mamma och Johanna i Linköping och shoppade. Jag gick loss som en galning, bilder på det jag handlade kommer dyka upp i veckan!
Imorse var jag ute och red, för första gången på länge kände jag att jag hade för mycket kläder på mig, jippi nu kan det bli vår tycker jag! Sadlade av och borstade Chican ute efter ridturen, superhärlig!!

21 mars 2013

Imorgon är det fredag!

Då ska jag inleda dagen med att mocka och rida, sen ska jag duscha och slänga i mig lite lunch. För sen bär det av till Linköping för shopping med Johanna. Jag ska kolla om jag hittar några snygga lampor och kanske ett nytt bord och en ny soffa till mitt lilla vardagsrum. Sen ska jag ju självklart handla kläder med!

Känns som att det finns möjlighet att det slutar så här! ;)

Snart är det hämndtimme!

Har kommit hem från jobbet och ätit lite kvällsmat. Nu väntar jag på säsongstarten av min favoritserie Revenge ska börja, har väntat otåligt flera veckor! Går klockan 21 på tv3.
 För er som inte har sett den så handlar det om Emily som vill hämnas på den maktfulla familjen Grayson som förstörde hennes liv och som dödade hennes pappa. Hon kommer tillbaka med ny identitet och snokar upp fakta och gör livet surt för Graysons med hjälp av sin vän Nolan.
Är sjukt spännande alltså, man sitter och håller andan ibland när det är scener där hon håller på att ertappas eller så, för er som inte kollat är det ett måste att börja nu!

Torsdag

Har äntligen fått i mig lite mat, jobbigt när man är sist av tre som har lunch. Man hinner ju bli så förbannat hungrig! Åt grillad kyckling, potatissallad och vitlöksbröd så nu kommer jag lukta vitlök hela dagen!
Slänger in ett bantningstips med! ;)

20 mars 2013

Onsdagkväll

En helt vanlig onsdagkväll, mamma åker på körövning i två timmar och pappa går och lägger sig tidig för han är trött. Då har jag min tevekväll.
 Inleder med Sveriges mästerkock på tv4 kl 20. Älskar hur de stressar runt och har panik och sen får ångest när de ska fram till juryn.

Sen zappar jag över till kanal5 för att njuta av Grey´s anataomy kl 21 Har ju följt serien från början och då kan man inte sluta, tycker dock att den var bättre första säsongerna.



och Body of Proofe kl 22 roligt o se hur Megan bossar runt med alla och kör på. Helt klart en perfekt tevekväll! :D

Några saker ni inte visste om mig...

*Jag tycker det är jobbigt att sova med någon, tycker katten nästan tar för mycket plats, o min säng är ändå 160 bred.
*Mina tummar är lite konstiga, jag "höll tummarna" i mammas mage så tummarna formade sig efter insidan av mina händer
* Jag ogillar att gå på toa efter att jag duschat, känns som man blir jättesmutsig
*Jag andas väldigt högt
*Jag är väldigt lik min mormor, andas lika högt, har samma humor och konstiga ljud för oss
*Min katt måste vara en kattdvärg för hon är så liten, hon kan heller inte jama eller spinna utan har massa andra konstiga ljud för sig, varför är alla mina djur så konstiga?! Blir väl som dom umgås ;)
*Jag har druckit alldeles för mycket lakritsshot i mitt liv
*När jag verkligen verkligen gapskrattar låter det som en blandning av Julia Roberts och Eddie Murphys skratt
*Är kräsen när det gäller godis, äter bara cholkad, kola, lakrits och gelehallon
*Jag är äckligt principfast och har ett stort kontrollbehov


SNYGG ELLER?!?! 

Onsdag 20:e Mars

Vad roligt o se statistiken på besökare öka! Trevlig att nån har tid och lust att klicka sig in och kolla, blir så glad! Idag fick jag ett besked som öppnar upp för många nya möjligheter, kan tyvärr inte säga vad det är. Är lite hemligt än så länge.
I eftermiddag kommer Johanna hit och bjuder på fika, det ser jag fram emot! 
Ska se om jag kan fila lite på några roligare inlägg under dagen som kan dyka upp ikväll :) 

Är lite smått svårt att skriva med en katt som ligger i knät, nästan på tangentbordet! 

19 mars 2013

Saknar att rida "ordentligt"!

Vill rida som jag gör när Chican är igång, pilla med smågrejer i dressyr, hoppa, och galoppera runt i skogen! Saknar det så mycket, synd att igångsättningen ska ta sån tid!
Vill ha det såhär ju!












18 mars 2013

Garderob!

Efter vad som kändes som sjuhundra år, så är äntligen min garderob klar. Den är så fin och jag är så nöjd! Alla borde vara lite avundsjuka tycker jag ;)

9 mars 2013

Ny garderob!!

ÅÅÅHHHHH idag drog pappa med mig och mamma till Ikea och vi köpte äntligen en ny garderob till mitt rum! Den går ända upp till golvet och är vit med spegelskjutdörrar. Jag är superhappy som Maria Montasami skulle sagt! Vi ska nog sätta upp den om en vecka, när både pappa och jag har tid. Ska bli så skönt att får plats med alla kläder ordentligt! Det är lyse i den med så att man ser ordentligt, otroligt!! :D
Ville bara säga det, HÄJJ!

8 mars 2013

Vårkänslor!!

Så himla ashärligt väder det är ute!! Vill bara ha sommar nu nu nu, blir så sugen liksom! Tänk er bara att grilla lite kött, dricka en kall öl o sitta ute o prata hela natten, hur underbar är inte den tanken?!
Idag är jag ledig, har varit ledig ganska mycket nu under några veckor, skönt att kunna slappna av lite och bara mysa runt i stallet och rida långa uteritter på Chican!
Idag ska jag in till Mjölby en sväng, köpa ansiktsprodukter och kolla lite i gallerian. JC hade ett bra erbjudande för alla tjejer som är klubbmedlemmar idag, internationella kvinnodagen. Köp ett par Jeans för ordinarie pris och få en överdel för halva priset från Crocker eller ett annat märke som jag inte kommer ihåg vad det heter ;) Elvis kommer hit en sväng i eftermiddag med så får leka lite med han med :)

Måste bara säga att jag tycker Erik som är med i Farmen är jävligt snygg!!