9 april 2013

Ryggen ballar ur, en gång till...

Min länge genomtänkta planering för mina två lediga dagar var att idag skulle jag hämta havre och hö, och imorgon skulle Ebba komma och pyssla med hästarna och jag skulle röja lite i sommarhagen. Kom dock bara till hämta havre, skulle dra in tunnan i stallet på en säckkärra. Det är en kant på typ 5-10 cm som man måste över och jag drar i kärran och mamma puttar. Vid sista kärran när jag drog till så kände jag hur kotorna längst ner i ryggen bara drogs isär och sen säckade jag ihop i hela ryggen och går nu som en tant som hänger på rullatorn...får alltså be Ebba komma i helgen istället och försöka rätta till ryggen så jag kan hämta hö, det är ett måste! Dom måste ju ha nått o äta!
Så här ligger jag nu i sängen med en värmekudde under ryggen och iproppad värktabletter hoppas jag på att jag ska kunna stå någorlunda rakt imorgon!


6 april 2013

Jobbhelg - igen

Det är helg och jag jobbar, som vanligt. Är ganska lugnt idag så går och plockar lite i butiken, väntar på att klockan ska bli 16 så jag får sätta mig i kassan och jobba. Ikväll ska jag till Johanna och äta och kolla på film. Vi ska nog planera lite inför midsommarresan också, funderar på att dra ihop ett gäng o åka till Västervik. Så om nån är sugen på att hänga med kan ni ju säga till! :)

5 april 2013

Fredagskväll

Här ligger jag i sängen efter att ha tittat på Let's Dance. Lite underhållande är det ju i alla fall.
Alltså man tänker ju att fredag ska vara en bra dag, men icke! Vaknade och hade typ kramp i hela vänstersidan av ryggen, kunde inte röra mig mycket innan jag bara skrek rakt ut så ont gjorde det. Kunde knappt äta frukost. Försökte tänja och stretcha men det hjälpte inte mycket. Var ju tvungen att fixa stallet på förmiddagen eftersom jag skulle jobba 12:00-19:15 så det var bara att knöla sig i stalloutfiten och dra iväg. När jag satte mig på cykeln så bara small det till, trodde seriöst att något typ gick av, gjorde så ont att jag började gråta. Trampade iväg så gott jag kunde och kände mig som en tant på 110 år med grova ryggproblem....tvingade mig upp på Chican och det gjorde både ont och var skönt på samma gång, man sträcker ju verkligen ut hela ryggen när man sitter på hästen. Gick bra att rida lite lätt, började jag med mer ansträngande saker typ arbetstrav så höll jag på att smälla av. Nä jag kom till stallet igen och hoppade av (AJ) så började det mjukna mer och mer och efter den långa sköna duschen hemma och lite voltaren så släppte det mesta av krampen, har dock lite småont fortfarande men det tar väl lite tid innan det släpper.

Bilder från gårdagen med nya schabraket. Börjar få tillbaka min sportponny nu!





4 april 2013

Torsdag igen!

Hej bloggen! Jag har haft en hektisk vecka hittills, mycket jobb och mycket planerat på fritiden. Så kommer det rulla på nu i några veckor. I förrgår hade min häst totala dampet och betedde sig som en ohanterad unghäst, vart så arg på henne! Skuttade runt, vägrade sakta av och slingrade sig som en orm.
Igår åkte jag till syrran och fikade och åt mat, snackade massa skit och lekte med ungarna :) efter det åkte jag till Matilda några timmar, kom på att jag glömt stanna hemma o hämta hennes present precis när jag ringde på dörren aahhh så irriterande!! Men får väl komma ihåg den nästa gång ;) Nu sitter jag på jobbet och är proppmätt, köpte en supergod kebabrulle på pizzan mittemot yum yum!
Äh bäst å gå ut o göra lite nytta nu!