14 maj 2013

Vila vila

Veterinären var ute och tittade på Chicans ben idag. Det är förstärkningsbandet  vid senan som är skadat. Hon ska stå i en vecka till och vi ska kyla benet i tio dagar till. Det blir en till långsam igångsättning för oss, den fjärde. Att hon inte kan ha lite grövre ben som tål lite mer påfrestning....ja ja bara o görat igen.

13 maj 2013

Måndag 13:e Maj

Då var det måndag igen och jag befinner mig på jobbet. Ska orka med en heldag här, 9-19:15. Känns tungt, speciellt när det är så öde här i början på veckan. Roliga kollegan Linn kommer vid 12 så då blir det roligare att vistas här!
Hade ju min första lediga helg på sju veckor nu och det var så skönt! Var barnvakt åt Elvis, röjt hage och bara njutit :) nu ska jag vara ledig varannan helg och det känns riktigt skönt, glad tjej!!

11 maj 2013

En liten uppdatering

Såg nu att jag inte skrivit på över en månad, shit vad tiden går fort! Det jag tänkte skriva om var att Chican har fått ett mindre återfall på sin senskada, den här gången kör vi på kyla och hoppas det hjälper. Tänkte att hon ska få stå i nån vecka och att vi ska kyla benet två tre gånger om dagen, sen ska jag börja skritta henne ett par gånger i veckan. Just nu kör vi med vattenslang men jag har beställt hem kyldamasker från Hööks som jag tänkte använda sen. Man lägger dom i vatten i 40 minuter och sen sätter man på dom på benen i några minuter, fiffigt tycker jag!

Jag beställde även en smart upphängning för sporrar och spön att ha i sadelkammaren, tappar ju alltid bort mina saker när jag bara lägger dom i nån låda nånstans.

 Debbie var ju med tvungen att få något så jag köpte ett billigt träns med blingbling på till henne :) Har börjat longera henne lite för hon har blivit så himla mjuk (går nu nästan som hästar i allmänhet) i bakbenen och då måste hon ju ha ett eget träns!