19 oktober 2013

Lördag 19:e Oktober

Då var det helg igen :) Jag har varit i stallet och mockat nu, skönt att ha det gjort! Ikväll ska jag till Johanna, vi ska laga mat och det kanske blir en spontanutgång också, vi får se.

Såhär snygga kan vi va ;)

16 oktober 2013

höst

Nu dyker jag upp igen, efter hur lång tid som helst. Men jag har lite att skylla på, butiken där jag jobbat slog igen 1 sept, innan det hade vi 3 månaders utförsäljning (kan ha varit den värsta tiden jag varit med om än så länge) var sjukt stressig och jag fick hjärtklappning och hade konstant hög puls. Hade sedan nån veckas jobb att plocka ner butiken. Det var då ångesten dök upp, har sedan dess varit sjukt deppig, stressad och allmänt otrevlig. Från att jobba nästan heltid till att bara sitta hemma och söka jobb och bara få en massa nej gör en ju sjukt nedstämd.
Jag känner mig allmänt vilsen och har mindre koll på vem jag är nu än jag hade när jag var 14....känns inte alls okej.
Hoppas på att detta hemska tillstånd går över snart, annars blir jag tokig! Att känna sig såhär nedstämd, trött, orkeslös, ångestladdad och irriterad får mig att bara vilja skrika men jag öppnar munnen och det kommer bara ett surt mutter, är nog första gången jag inte kan prata med någon om mina problem och det känns skönt att jag ändå kan skriva av mig lite här! Måste passa på att be mina vänner som läser detta om förlåtelse för att jag är som jag är, det är inte med meningen!