21 januari 2014

Tisdag 21:a Januari

Hej hopp!
Nu är jag frisk, har varit det ett tag hade mycket att göra och tänka på ett tag nu bara. Måste försöka vända på dygnet, det blir så jäkla jobbigt att inte komma upp innan tolv. Jag ska börja gå till en jobbcoach genom arbetsförmedlingen med och då ska jag vara där halv nio så jag måste verkligen försöka få normala rutiner igen!
Försöker även fundera ut vilka ställen jag ska ha praktikplats på med, jag skulle ju vilja testa något nytt yrke men samtidigt känns det som att jag har bättre chans om jag fortsätter hålla mig till butiksjobb......blir tokig på detta!!! Förlåt om jag  känns kaotisk och så men sådär känns det i min hjärna ;)
Det jobbigaste med det här är att jag inte kan ta en ridtur och bara rensa huvudet, vi får nämligen inte tag i våran hovslagare så Chican har varken snösulor eller broddar, SUCK!!!!!
Det kommer nog ett mer positivt inlägg under dagen :)
Såhär vill man ju ha det på vintern! 

13 januari 2014

Sjuk tjej

Hej där!
Sjuk tjej här som rapporterar från sängen. Fick någon konstig bakterie i min mage i torsdags så sen i fredags morse har det varit full fart på racerbajset, har varit helt utmattad så nu tänkte jag bara titta in och säga vart jag tog vägen.
Ses snart igen!! :))

9 januari 2014

Pissväder

Där slog vädret om och det pissregna, lagom tills man ska till stallet såklart, buuhuu. Bara att gå ut ändå. När det är tråkigt väder önskar jag nästan att jag hade en gunghäst istället LOL.
Förresten så har Chicans ben blivit bra nu- igen...hon skadade sig i hagen och det blev tio dagars vila och kylning av ben. Hoppas det var sista skadan nu!!


Vänner

Igår var jag hos Louise och fikade och bara pratade. I fyra timmar! Så himla skönt att hitta tillbaka till sina bästa vänner när man har råkat tappa kontakten lite. Det är så viktigt tycker jag, att ha några få riktigt bra vänner som man känner utan och innan och som man kan prata med om allt! Man kan diskutera viktiga saker, prata om skitsaker och bara må bra i varandras sällskap.
Man får ta sig tid för de vännerna, skit samma om man bara kan ta en snabb fika på stan eller om man kan ha sleepover som när man var liten, skit samma bara man hinner ses ibland och få den där viktiga tiden tillsammans! Riktiga vänner ska man vara rädd om, de där lösa kontakterna med bekanta är inte alls lika viktigt!


Louise & jag för ett par år sen :)

Torsdag 9:e Januari

Hej hopp alla bloggläsare!
Hoppas att ni har fått en bra start på året, har ni avgett några nyårslöften?? Det gjorde inte jag, tyckte det kändes väldigt onödigt.
Jag har suttit o pillat lite med designen nu på förmiddagen. Var trött på den mörka bakgrunden och ville ha lite ljusare och  gladare! :) Hoppas att ni gillar resultatet!
Jag har i alla fall tagit mig ur min "depression" så jag känner mig gladare och piggare nu :) ber om ursäkt för de tidigare djupa och tråkiga inlägg! Nu ska jag försöka ha så positiv inställning som möjligt.


Ha en bra daaag!! :)))