29 oktober 2010

I'm Free As A Bird


Emelie & jag på skolavslutningen i 5:an, det var tider det!

Åh jag är äntligen ledig!! Nu är det höstlov & det känns bättre än bäst. En fjärdedel av andra året klart, check! Ska bli skönt att komma ifrån skolmiljön några dagar nu, blir konstig av den. Lovet ska jag spendera med hästar i massor samt fina vänner & förhoppningsvis en fin pöjjk! Fan så fint!

Dagen idag har bestått av skolan & hästar, fick slita som ett djur när jag red Cantara, hon hade stått två dagar i rad & var superpigg & envis. Kvällen bjöd på god mat & idolmys med mina päron, kan vara rätt så skönt det med!

Ska kolla vem som får åka ut i idol & sen ska jag sova! Hörs en annan dag när jag har lite tid över till min stackars ensamma blogg!

Love ya...

16 oktober 2010

Fashion


Jag & Ullis!


Ullis, Robert, Sadik, Mohammed & Felicia!



Hanna, Rebecka, Emma, Amanda, Jag & Hasse!

Jag!

Emma!
Jag!

Amanda & Robert!

Modevisningen idag gick verkligen jättebra! Blev stylade av tre tjejer från stylingprogrammet på ljunkan, jätteduktiga var de! Första föreställningen var alla ganska nervösa, eller aa, en del var sjukt nära att bryta ihop men vi fixade det allihopa! Andra föreställningen så hade alla lugnat ner sig så det gick ännu bättre! Var sjukt mycket folk på båda föreställningarna, kul!


Jävla härlig känsla att gå ut på catwalken och mötas av ett enormt jubel! Skulle jag kunna vänja mig vid. Fick värsta kicken av det! Vill göra det igen ju!

LoVe

13 oktober 2010

Love Is On Fire


Yeah! Är inte deppig längre! Woho!

Är bara sjukt stressad och nervös inför lördagens modevisning! Men det ska ändå bli jävligt kul! För söker få tag i Emelie, går inte för hennes telefon är avstängd och hon är inte hemma sa hennes brorsa Jacob när jag ringde hem till henne. Fan! Vill ju prata med tjejan. Måste prata med na, spricker snart av lyckorus! Ska försöka inga lite till, hihi.


Puss på mulen! :D

11 oktober 2010

What If


Bilder från mässan!
Det blev inte så många, jag hade så mycket att titta på så jag glömde nästan bort att ta kort.
Jag var inte på humör för att åka till Sthlm igår, men det gick med lurar i öronen hela vägen dit och hela vägen hem! Social varelse jag var där i baksätet, men jag hade pms så jag hade inte varit något trevligt sällskap iaf. På mässan så köpte vi ett badkar till stora badrummet och en spegel, ett handfat och ett skåp till mitt badrum. (Glömde ta kort på de sakerna som vi köpte.)
Igårkväll mådde jag skit, gick och la mig, vaknade några gånger inatt och mådde illa. Ville inte spy så jag skyndade mig att sonma om! När mamma skulle väcka mig i morse så mådde jag fortfarande skit så jag stannade hemma. Nu mår jag inte illa längre men jag är yr och har ont i huvudet.
Följde med mamma till stallet och släppte ut hästarna, fan vad kallt det var! Fick ha mössa och vinterjacka på mig, burr!
Nu ska jag deppa vidare. Har upptäckt att jag bara är lycklig på riktigt i stallet nu för tiden. Det är det enda stället där man blir uppskattad på riktigt. Man måste inte hålla igen på sin personlighet för att man är rädd att man ska bli ensam för att folk ska tycka att man inte "passar in". Hästarna tycker om en iaf!
Over and out.

9 oktober 2010

Love, Sex, Magic



Bjuder på denna! Det är ju trots allt lördag o då får man flippa ur lite.


Ligger och gottar mig under täcket i min superdupersköna säng! Ska faktiskt snart gå och lägga mig, jag vet det låter sjukt klockan är inte äns 21 på en lördag och jag ska gå och lägga mig, men jag ska ju faktiskt upp typ 06.30 imorgon-ska på inredningsmässa i Stockholm. Måste alltså upp tidig för att åka till stallet och mocka, sen ska man hem och duscha med så det är bara att masa sig upp, vi ska åka hemifrån klockan 09.00 pappa kommer ha ryck som vanligt, stå och vara superstressad och tro att jorden går under om vi kommer iväg några minuter senare än vad vi skulle, jobbigt för då bli stämningen i bilen hemsk!
Min dag idag har varit ganska tråkig, väldigt tråkig faktiskt. Vaknade vid 10? gjorde ingenting fram till att mamma kom hem och lagade pannkakor. Kollade sen på när våran granne lastade ett flyttlass, herregud säger jag bara, vissa människor har stora problem! Gubben som hjälpte till(vet inte om hon är ihop med han, eller om det är hennes brorsa eller något?!) han knäppte helt plötsligt upp byxorna och stoppade in tröjan i kalsongerna(?!)vem gör sånt?? konstig snubbe!
Efter maten åkte jag till stallet och tänkte att jag skulle rida på Chican, men det tänkte inte hon för hon sprang runt i hage och larvade sig som bara den och ville inte att jag skulle få ta i henne. Då tog jag med Debbie istället, vi skrittade en sväng, väldigt långsamt är farten som hon uppskattar bäst. Chican stod och skrek i hagen för att hon hade blivit lämnad ensam, men det kunde hon gött få göra eftersom hon varit så dum o inte ville följa med mig. Debbie och jag stod och myste en stund och sen mockade mamma och jag. Sen drog vi hem och jag lagade mat. Kött och pommes, mumma! och nu ligger jag som sagt här.
Tänker lite på igår.
Emelie och jag åkte till Mantorp för att möta Josse. Vi skulle följa med henne på fest. Jag var inte så pepp för jag hade på eftermiddagen ställt in min kropp på att det skulle vara hemmakväll med flöt och film. Fick försöka ställa om lite smidigt och dra på mig nått snyggt och sminka mig lite. När vi hade mött Josse så åkte vi med Robban (Josses kompis som hade bjudit oss) till Emil som festen var hos. Den stackars killen var så vindögd så jag har aldrig sett något liknande! Undrade om han såg två av allt. Man visste inte vem han tittade på heller, jävligt obekväm situation! Det var väldigt trångt hos honom, han bodde i en etta med kokvrå. Så skulle jag aldrig kunna bo, skulle få panik!
Jag skulle inte direkt kalla de som vi var på för fest, men men... ganska konstiga var de som var där med. Jag kanske skulle haft roligare om jag var stupfull?! Fast nja, är inte så säker på att det hade varit roligare då.


Hoppas på bättre fester snart, är lite sugen på riktigt jävla drag faktiskt!



Skriver kanske imorgon efter Stockholm, beror på hur trött jag är. Ska ta lite bilder som jag kan slänga upp med.



Nu ska jag ha min skönhetssömn! Natti natti.

7 oktober 2010

I Wish



Hade tänkt skriva något långt, men jag orkar inte.

Ibland är det bra, ibland är det mindre bra... så äre bara!