19 september 2012

Värt att tänka på!

Det finns både dåliga och bra vänner.
Bra vänner ställer upp på en och då ställer man ju upp tillbaka på dem! De förstår en och tänker på en, sätter en ibland i första rummet då man är viktigare än deras egna problem. De anstränger sig och ställer upp i alla lägen. Oavsett hur ofta eller sällan ni hörs så känns det som om ni pratade för en minut sen och ni vet verkligen vart ni har varandra och att ni kan lita på varandra.
Sen finns det ju dåliga vänner med, de tar massor av energi från en, de tänker bara på sig själva, vad som är bäst för dem. De kommer alltid till en när de har problem, men bryr sig sällan om ifall du har problem. De gör ingenting med dig som inte är till fördel för dem på något sätt och de ställer sällan upp för dig utan att tycka synd om sig själva.

Jag har nu och under mitt liv haft vänner, både bra och dåliga. Mitt tips är att hålla hårt i de bra vännerna, de är svåra att fånga. Och göra sig av med de dåliga energibovarna som gör att du är mindre glad efter än innan ni sågs. Gör detta för er egen skull, var egoistiska och tänk på vad du mår bra av, det är bättre att ha få bra vänner än flera stycken dåliga! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar