26 maj 2011

Till The World Ends

Har tittat på film med Desirée idag än så länge, Tomorrow When The War Began.. eller vad den nu hette. Den var ruskigt bra!! Måste bara se tvåan med! Nu har vi massa färdiga lektioner så jag ska jobba med Praktisk Marknadsföring så att jag blir klar med det tills på måndag. I kväll ska jag på invigning av XLbygg i Mjölby, haha kan bli farligt, finns matbuffé och gratis öl... damn, då ligger jag i riskzonen. Vore ju snyggt o komma bakfull till skolan. Ska försöka att undvika det, lovar! =)
Pusselipuss

24 maj 2011

snel hest
















rackarns döh

Helgen spenderade jag hemma, tråkigt, var ruskigt festsugen... men taggar för fredag för faan!! I lördags var jag hos mormor för att fika, körde både dit o hem, fick med mig lite pengar hem med, sötan! I söndags fick jag gå upp tidigt för vi skulle till borensberg o titta på Stina & Majas först hopptävling på Shettisarna på ridskolan. Hoppade varsin fin felfri runda på 20 cm, gulligt! Får lägga in lite bilder när jag kommer hem, har dem inte på skoldatorn.
Idag ska jag jobba, sen får vi se vad som händer. Imorgon slutar jag tidigt, känns lyxigt två dagar i rad som man slutar typ halv 12, fiiiint!! =)
pusselipuss

20 maj 2011

Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vart du bor



josefin 15 år, känns som igår...

Har spenderat min fredagseftermiddag på balkongen i en baden badenstol, gööörskönt! Sen åkte jag till stallet & rengjorde & smörjde sadel samt träns, välbehövligt om man säger så. Nu ska vi göra mat o sen ska jag bara mysa ner mig till en bra film tror jag, blir att sova tidigt idag iaf, har inte sovit allt för mycket den här veckan. Imorgon blir det morgontur på Chican i skogen sen måla lite lister till huset & åka till mormor på eftermiddan för att fika. Slipper stressa med flytten också för vi ska bo kvar i lägenheten i en månad till, känns ganska bra faktiskt, då hinner det mesta bli klart i huset med. Önskar att det vore en vecka längre fram just nu, då skulle jag sitta o förfesta med några roliga brudar för att sedan dra till Hugos.... men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... eller hur det nu är man säger =)

pusselipuss

19 maj 2011

Om jag låtsas att jag bryr mig när du köper nya skor

Igår var jag på bio i Skänninge, Pirates of the Caribbean - I främmande farvatten. Göddigt att köpa stor godispåse o en cola på ö-sons för att sen sätta mig o njuta med 3D-brillorna på =) inte så mycket folk men självklart luktade de som satt framför mig svett, fick låtsas att jag var täppt i näsan! I eftermiddag ska till Sjögestad o rida Cantara, hoppas att det inte regnar!
Pusselipuss

18 maj 2011

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Precis gjort nationella, min hjärna bara dog. Men har nu bara skrivdelen kvar, gött! Ska springa coopertest på idrotten, fett jobbigt jag kommer typ dö för jag har ingen kondis alls!! Efter skolan ska jag in till Vero Moda o hälsa på min lilla praktikplats, trevlans. Men inte trevligare än o mysa en natt med en snygger pöjk, synd att det inte blir så ofta bara, har ju fjärilar i magen flera dagar efter =)
Nae nu ska jag glo på en häst som jag vill ha, jäävligt gärna. Sitter ta mej fan på hästnet o glor hela dagarna, patetiska lilla jag.
/Pusselipuss

11 maj 2011

Billie Jean



Har precis haft muntliga nationella i engelska, gick ganska bra =) skönt o ha det klart, måste bara ta igen skriftliga som jag missade i måndags när jag hade hjärnskakning. Igår ringde Hanna från Vero Moda i Motala till mig och sa att de ville ha mig som praktikant i trean, gött!! Ska stoppa upp lappen under näsan på Ylva idag, sen får hon gnälla hur mycket hon vill om att det är i Motala, jag ska vara där helt enkelt!!

Idag ska mamma o jag gå till Colorama o titta på tapeter, snart inflyttningsdags ju =) sen kl 19 så ska jag på Trojenborgsskolans konsert på biografen, ska bli kul o se.... kommer säkert bubbla upp massa minnen från högstadietiden med.

Igårkväll tog jag en cider på balkongen o låtsades att det var sommarlov, 20 grader varmt kl 21 är inte dumt inte! =)

9 maj 2011

Hej Hej Hjärnskakning!



Igår var det deppdag, ville bara gråta, över allt och inget. Hatar deppdagar, vill bara gå i ide. Var i huset hela dan o grejade. Sen åkte jag till Sjögestad och skulle rida Cantara, när jag ska sätta på senskydden på frambenen så sitter jag på huk framför, har satt på ett och då drar hon sitt knä rakt i tiningen på mig - fan vad ont det gjorde. Jag stog där som ett fån och sa aj och sen bara rullade tårarna, det var droppen för den deppdagen, grät i säkert tio minuter medans jag gjorde iordning henne för ridturen. Sen gick vi in i ridhuset och hon gick jättefint på nya bettet, tils vi skulle gallopera - då sparkade hon bakut hela tiden, vet inte vad som tog åt henne, knäppis hästen. När jag tog av mig hjälmen så svullnade mitt huve lite... fick värsta bulan där hon hade sparkat.

När mamma skulle väcka mig idag såg jag suddigt, var yr och hade ont i hela huvet så det blev att stanna hemma. Lite komiskt att förra gången jag hade hjärnskakning så var det också av ett skimmelsto, fast det var en shettis som hette Nimm och jag var typ åtta år. Hoppas att hon inte knockar mig på torsdag utan sköter sig exemplariskt!